2777
2789
عنوان

کیا شوهر بد دل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 87 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خوش بگذرون من که از جمعه شروع کردم دارم میرم رو مخ. حالی میده که نگو

چیکار میکنی من دوس ندارم راضی نباشه گیر بده البته من هر جا بخام برم میرم ولی تنها ن مثلا با خاهرم و کسی باید باشه

بدترشم هست

شوهرمن یجوریه همجا میبره ولی باید خودشم باشه الان خونه ی پدربزرگ من کوچه پشتیمونه از سرکار میاد تا خونه منو میزاره کوچه پشتی دوباره میره سرکار😐😐😐 داغونه اصلا.ی نون بخوایم هم همینطور نیم ساعت راهو میاد نون میده میره.سرکوچه سه تا بقالی هست ولی باید خودش بیاد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شما چرا جدا نمیشی درک نمیکنم

چون مادرم نمیزاره بعدم راه نمیدن هیچی ندارم بیام بیرون 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چجوری مگه دختری ک بفهمن

عزیزم من ک متاهلم و باردارم..اون خانم گفت شوهرش اینو برده پزشک قانونی گفتم اره ادنجا میتونن زمانه رابطه رو بگن  برای زنایه متاهله دخترم ک خب قشنگ میفهمن دیگه

خدایا شُکرت❤🧿
چیکار میکنی من دوس ندارم راضی نباشه گیر بده البته من هر جا بخام برم میرم ولی تنها ن مثلا با خاهرم و ...

نه من با شوهرم کار ندارم لج خواهر شوهرمو در میارم. هر کاری که بدش میاد انجام میدم.

شما هم هر چی شوهرت گفت بگو آره تو راست میگی. روزی ۴ یا ۵ بارم بگو بیرون کار دارم بریم. تو خرید اذیتش کن. مثلا بگو به دلم نمیشینه‌ یا بگو چرا اون خانمه نگات کرد. چرا با فروشنده زن حرف زدی

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
نه من با شوهرم کار ندارم لج خواهر شوهرمو در میارم. هر کاری که بدش میاد انجام میدم. شما هم هر چی شوه ...

هیچ وقت تاحالا باهان خرید نیومده یا برام چیزی نخریده تاحالا نشده ۲تایی بریم جایی قدم بزنیم فقط مراقبمه وقتی خرید دارم تو ماشن میشینه میرم میخرم میام بدش میاد کسی مارو باهم ببینه

شوهرمن یجوریه همجا میبره ولی باید خودشم باشه الان خونه ی پدربزرگ من کوچه پشتیمونه از سرکار میاد تا خ ...

خوبه که خدمتکار خوبیه شما هم روزی هزار تا دستور بده. نون بگیر‌ ماست بگیر. هوس شیرینی کردم همین الان میخوام. بیا خونه یکی داره زنگ میزنه ول کن نیست

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.