2777
2789

وضع مالی مون بده 

افسردگی خفیف گرفتم

چهرم خوب نیست 

دانشگاه خوبی درس نمیخونم 

شکست عشقی داشتم و خیانت و... هیچچچ امیدی نیست هیچچچ

فقط دست به دامن خدا شدم،فقط از اوت خواهش میکنم

ممکنه یعنی کمکم کنه؟ ازش خواستم یه نشونی بفرسته تا بفهمم صدامو میشنوه و نشونی فرستاد

یعنی آرزوهام برآورده میشه؟

اگه تجربه دارید بگید

امضام

هرروز تکرار کن معجزه س این استغفار

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دوستی باخدای عزیز باکتابش یعنی قرآن عزیز انس‌بگیرید

درروز حداقل ۵۰آیه بامعنی بخونین

قول‌میدم‌بهتون دیگه نه‌احساس تنهایی کنین‌نه هیچ غمی به دلتون بیاد

کاش جدی‌بگیرین وهمت کنین

قول شرف میدم‌بعد از مدتی تمام‌مشکلاتتون حل‌خواهد شد

آقا هستم(درخواست نمیدم و نمیپذیرم)

برای دوستی باخدای عزیز باکتابش یعنی قرآن عزیز انس‌بگیریددرروز حداقل ۵۰آیه بامعنی بخونینقول‌میدم‌بهتو ...

من همیشه قرآن میخونم

کم لطفی اگه بگم خدا اصلا کمکم نکرده،کرده 

ولی وضعیت الانم داره از پا درم میاره

توکل به خودش

اره من خودم تو همین مرحله هستم فقط امیدم شده خدا دوستم رفیقم همه چی انقد ناراحتی دارم فقط پناه بردم به خودش اینجوری حس امنیت و ارامش دارم

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

اره شده 

نامزدم بد دل بود خانوادش و خودش مامور بودن نمیشد جدا بشم بقیه هم همراهی نمی‌کردند سخت بود خودش می‌رساندم نمیخواستمش نزدیک عروسی بود

یهپ به راحتی همه چی پایان بافت و آزادی 

فقط دغدغه هاتوووو 

خانواده شوهرم سهمشو گرفتن و نمیدن بهش عملا ترد شده 

داییم سر شوهرم کلاه گزاشته ۱میلیارد برای سر همدیکه جایزه گزاشتن هروز دعوا 

با پدر و مادرمم قطع رابطه ام 

دارم میمیرم هیچپقت تنها نبودم انقدر 

دیگه به خدام امید ندارم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
کآش کمک کنه

برای من یه چند باری نشونه فرستاد فهمیدم هست چون قبل این میگفتم اصلا دوسم نداره الان میفهمم دوسم داره فقط ازش میخام بهم ارامش رو برگردونه چیزی که ازم گرفته شده رو 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

امضات معنی چه دعاییه ؟

استغفار 70 بندی امام علی 

بند اول 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اره شده نامزدم بد دل بود خانوادش و خودش مامور بودن نمیشد جدا بشم بقیه هم همراهی نمی‌کردند سخت بود خو ...

چجوری پایان یافت

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید