2777
2789
عنوان

کیا شوهر بد دل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن دهنش. لجشو در بیار. تو هم داد و بیداد کن. دلیل نداره برای کار نکرده توضیح بدی . بگو اگه اینطور ...

میتونم به حرفش نکنم برم مثلا باشگاه ولی دلو دماغی نمیمونه با عصاب خوردی بری جای

نه دبیره کلاساش انلاینه

اووه امان از دله زنایه فرهنگیا....زنداییمم اسیره از دسته داییم😂پس همه جاییه .والا ما ک از صب همسرمون میره تا ....ما میگیم کجا میره شما میگی چرا نمیره 😂

خدایا شُکرت❤🧿
میتونم به حرفش نکنم برم مثلا باشگاه ولی دلو دماغی نمیمونه با عصاب خوردی بری جای

برو خوش بگذرون من که از جمعه شروع کردم دارم میرم رو مخ. حالی میده که نگو

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
😳 جدا نشدین؟

نه چون مادرم نمیزاره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

شوهر منم بد دله مثلا تنها نمیذاره برم بیرون و فقط با خودش باید برم.مگه جاهایی مثل دکتر و ... تنها برم. البته گاهی هم ماشین میده تا خونه مامانش و جایی با مامانش یا مامانم برم اما زیاد نه.شبکه های اجتماعی اصلا نباید داشته باشم واینجور مسائل اما خب انقدر هم خوبی داره که این یه موردش برام کمرنگ بشه و زیاد اذیت نشم. دیگه هرکس یه اخلاقی داره انشالله به مرور زمان خوب میشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
پزشک قانونی واسه رابطه برده؟خب چرا تهمت زده پزشکی قانونی ک درست میگن 

تهمت زد بعد رفتیم پزشک قانونی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم