2777
2789
عنوان

کودک خود را جلوی دیگران خراب نکنید

173 بازدید | 10 پست

برخی از والدین جلوی دیگران و در مهمانی ها کودک خود را دعوا میکنند گوشش را میکشند تا دیگران کودک انان را دعوا نکند. 

شما با این کارتان روان کودک را بیمار میکنید.زخمی که کودک ازشما می خورد هزار برابر بیشتر از دیگران است. 

اگر شما هفته ای یکبار به خانه دیگران بروید و کودک خود را رنجینده خاطر کنید این کودک احتمالا در بزرگسالی شما را ترک خواهد کرد. 

لا إله إلّا اللّه

منم نظرم همینه، بچه شیطونه‌ خب بشین خونت

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا اگه بچت شیطونه و از پسش برنمیای بمون تو خونت وگرنه که الکی روح و روان اون طفل معصومو بهم نریز

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

وقتی دعوا میکنی جلو دیگران خودبخود به بقیه هم مجوز میدی دعواش کنن 

واینکه بقیه اگر طرفداریشو کنن تو بده میشی و بقیه خوبه این تو یادش میمونه مامان بابام منو دوس ندارن

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
منم نظرم همینه، بچه شیطونه‌ خب بشین خونت

من خیلیا رو دیدم برای اینکه حرص مادرشوهر رو دربیارن بچه خودشونو میزنن....فقط برای اینکه حرص مادرشوهر دربیاد جیگر گوشه خودشو میزنه

لا إله إلّا اللّه
من خیلیا رو دیدم برای اینکه حرص مادرشوهر رو دربیارن بچه خودشونو میزنن....فقط برای اینکه حرص مادرشوهر ...

خب ببخشید اینو میگم ولی خرن دیگه، خر

بحث جگرگوشه بودن یه طرف 

اینا جواب خدا رو چجوری میخوان بدن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من وقتی بخوام به بچم تذکر بدم میبرمش بیرون ولی واقعا چاره ای ندارم.نمیذارن نرم!خودم عصبی شدم.خسته شدم بسکه درافتادم باهمه که نمیام!اوناکه میگین بچت شیطونه بمون خونت یا بچه ندارن.یا خانواده ای دارن که خیلی محترمه!

من همین یه دونه ام!

من الا 14سالمه کلا تو این دوره از زندگیم فقد بابام یه بار کرد 

کفش خریدم خوشم نیومد رفتم با بابام عوضش کنم جلو زنه بهم گف این دفه خوبشو انتخاب کن دخترم دفه بعدی دیگه عوض نمیکنم بعد خندید به زنه گف مثل این معلما😐

رفتیم بیرون از کفش فروشی بهش گفتم خیلی بی مزه بود....گفت عه ناراحت شدی ببخشید ..شوخی کردم... فک میکردم با مزس😐

میدونم واقعا شوخی بود ولی بهم برخورد