2777
2789

مجرد بمون 

واز آزادیت لذذذت ببر

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه با جاری صمیمی نشو و زندگیتو تعریف نکن مادرشوهر هرچقدرم بد باشه مامان شوهرته اما جاری حسو ...

آره من خیلی با این کامنت موافقم. بعد یه جای دیگه خوندم نوشته بود اشتباه یه زن اینه که جاریش رو مث خواهرش بدونه. ببین نمیگم صمیمی نشو.اما حد رو بدون. اصلا از چیزهای عادی باید صحبت بشه باهاشون

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!

غر نزن. قُلدر بازی درنیار. ظرافت زنونه داشته باش. جیغ نزن داد نزن. مریض بازی در نیار. شاد باش  بخند. وشوهرتا  کنترل نکن مقایسه نکن. بجاش تعریفشا بکن. احترام بزار و تشکر کن. چند وقت یه بار یه نامه محبت امیز بنویس. وقتی از سرکار اومد برو استقبالش جلوش بیکار نگرد یه کاری برا خودت دست پا کن. جلو شوهرت دروغ نگو غیبت نکن. بی دعوت خونه فامیل شوهرت نرو وقتی شوهرت خونه نیست به مادر شوهرت یه سر بزن دست خالی خونه شون نرو باهاشون صمیمی نشو خ. خوب بد همسرتا جلوشون نگو. تو بحث هاشون زیاد نظر نده درمورد مسایل شخصی ازشون سوال نپرس. بچه هاشونا میزنن تو هیچی نگو. 

حالا

با مرد خسیس هیز چشم چرون اصلن ازدواج نکن. با مرد ایراد گیر و بامردی که بی احترام بهت میکنه. یا پسری که هنوز کارای مجردیشا میخاد بکنه و بی قید بار اصلن ازدواج نکن. با مرد خبرچین و بی غیرت شکاک و بددل اصلن ازدواج نکن 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
آره من خیلی با این کامنت موافقم. بعد یه جای دیگه خوندم نوشته بود اشتباه یه زن اینه که جاریش رو مث خو ...

کلا من متاهلای اطرافمم بهم توصیه میکنن با خانواده شوهر صمیمی نشو و راز زندگیتو بهشون نگو 

کلا من متاهلای اطرافمم بهم توصیه میکنن با خانواده شوهر صمیمی نشو و راز زندگیتو بهشون نگو 

ببین راز که بله در درجه اوله.اسمشم روشه راز. پس بین خودت وشوهرت باید باشه. اما درموردبقیه مسایل درمورد چیزای روتین و عادی صحبتکنید و وارد جزئیات نشید.به اینمیگن زن با سیاست

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
با این تاپیک به این نتیجه رسیدم که شوهر بلای جونه😂😂

کسایی که الان آرزوی مجردی میکنن تو انتخابشون دقت نکردن ؛شما خوب چشماتو باز کن و اولویت هات اخلاق و انسانیت وخانواده باشه . من که خیلی راضیم با اینکه مجردی خوبیم داشتم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
چهارماه ونیمشه دوهفتس اینجوری شده

پسر من از دوماهگی اینطوری شده اولا اونقدر قشنگ شیر میخورد اما حالا خیلی ناراحتم نمیخوامم شیر خشکی بشه تو هم ببر دکتر ببین چی میگه انشالله درست میشه

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
پسر من از دوماهگی اینطوری شده اولا اونقدر قشنگ شیر میخورد اما حالا خیلی ناراحتم نمیخوامم شیر خشکی بش ...

بردمش داروی رفلاکس میخوره خیلیم بالامیاره پسرمنم خوب شیرمیخورداماالان خیلی بدمیخوره.الان پسرت چندکیلوئه

دنیای من ریحانه ورضا😘
بردمش داروی رفلاکس میخوره خیلیم بالامیاره پسرمنم خوب شیرمیخورداماالان خیلی بدمیخوره.الان پسرت چندکیل ...

دارو چی داد؟؟؟پسرم الان شش ماهشه و ۷۵۰۰ هست

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
آره من خیلی با این کامنت موافقم. بعد یه جای دیگه خوندم نوشته بود اشتباه یه زن اینه که جاریش رو مث خو ...

اره والا درسته

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.