2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب متاسفانه خونوادم یجورین که احازه ی دوستی یا آشنایی با پسر قبل از ازدواج نمیدن سنتی بیشتر میپسندن ...

خانواده منم سنتی می‌پسندن من به پسند کسی کار نداشتم خوشبختی خودم از افکار سنتی دیگران برام مهم تر بود ما همکلاسی بودیم رابطه بدی نداشتیم که بخوام پیش وجدان خودم شرمنده بشم  من که شخصا نمیتونستم تحمل کنم یکی رو ندیده و نشناخته وارد زندگیم کنم فک کن برا خواهر من خواستگار اومد هیچ وقت ندیده بودش از خواستگاری تا عقدیک ماه ونیم طول کشید با کدوم شناخت وارد عقد با یه پسر شد؟همش اختلاف داشتن تو عقد خیلی طول کشید تا آشنا شدن و اخلاق هم دستشون اومد

امپرازول.چه جوری شیرتومیدی وقتی نمیخوره

واسه پسرمم متوکلوپرامید و امپرازول داد.هیچ بیست و چهار ساعت فقط میدوشم یا تو شیشه شیر میدم وقتایی که اونو نمیخوره با قطره چکان میدم 

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
واسه پسرمم متوکلوپرامید و امپرازول داد.هیچ بیست و چهار ساعت فقط میدوشم یا تو شیشه شیر میدم وقتایی که ...

اها.تاثیری هم داشت داروهاش؟ منم شیرم خیلی کم شده نه اینکه نمیخوره.فقط خداکمک کنه

دنیای من ریحانه ورضا😘
اها.تاثیری هم داشت داروهاش؟ منم شیرم خیلی کم شده نه اینکه نمیخوره.فقط خداکمک کنه

هنوز سه روزه میدم هیچی ندیدم دکترش گفته تا ده روز میخوره توکل به خدا ببینیم چی میشه .منم شیرم کم شده اصلا نمیخوره که فقط میدوشم باز اون یکم کمک میکنه شیرت کم نشه به نظرم تو هم بدوش شیشه شیر میخوره یا پستونک؟؟؟

هنوز سه روزه میدم هیچی ندیدم دکترش گفته تا ده روز میخوره توکل به خدا ببینیم چی میشه .منم شیرم کم شده ...

اصلادوشیده نمیشه ولی وقتی بچم مک میزنه میاد.پستونک میخوره.شیشه شیرهم میگیره.اکه به شیشه عادت کنه دیگه سخت سینه میگیره هرچندالانم سخت میگیره.دکتربتون گفته ده روز چی میشه؟

دنیای من ریحانه ورضا😘
اصلادوشیده نمیشه ولی وقتی بچم مک میزنه میاد.پستونک میخوره.شیشه شیرهم میگیره.اکه به شیشه عادت کنه دیگ ...

اگه دوشیده نشه کم میشه کاشکی شیردوش بگیری با اون بدوشی با قطره چکان فلان بدی طفلی گناه داره.گفت تا ده روز میخوره تو ده روز بیار ببینم وضعیتش چه طوره باید تا دو سه ماه دارو بخوره .دکتر شما چی گفت؟

اول که ۲۵ به بالا بفکر ازدواج باشی

قیافه پول مهم نباشه

حتما چند مدت نامزدت باشین بعد عقد

اگ اتفاقی افتاد تو دوران نامزدی فک نکنید عروسی کنید بهتر میشه..

سعی کنید دوران نامزدی راجب زندگیتون و تصمیمات ازدواج زیاد صحبت کنید...

هر چیزی هم با هم فکری هم انجام بدین و احترام خانواده ها

اگه دوشیده نشه کم میشه کاشکی شیردوش بگیری با اون بدوشی با قطره چکان فلان بدی طفلی گناه داره.گفت تا د ...

هردوساعت که میخابونمش سینمو.میدم ولی نهایت هفت هشت دقیقه میخوره.شیردوش دستی امتحان کردم نشد.دکترگفت فعلا باهاش راه بیاتوخواب بده داروشم بخوره بعدببین چی میشه

دنیای من ریحانه ورضا😘
هردوساعت که میخابونمش سینمو.میدم ولی نهایت هفت هشت دقیقه میخوره.شیردوش دستی امتحان کردم نشد.دکترگفت ...

آره پسر منم اوایل تو خواب سه چهار دقیقه میخورد اما متاسفانه پسر من روزا اصلا نمیخوابه شبا باز یکم میخوابه اما روزا ده بیست دقیقه به زور میخوابونمش اونم رو پاهام خلاصه کلافم کرده دیگه نمیدونم چی کار کنم😥😥😥

آره پسر منم اوایل تو خواب سه چهار دقیقه میخورد اما متاسفانه پسر من روزا اصلا نمیخوابه شبا باز یکم می ...

اره منم توروز خوابش همینه تاگیج خواب شد سینمو میدم.اره خیلی شرایط سختیه وقتی هم بیداره حتی اگه تازه شیرخورده باشه همش درحال نق زدنه ومن بغلش میکنم وراه میرم تاساکت شه.نمیدونم ازدندوناشم شایدباشه

دنیای من ریحانه ورضا😘
اره منم توروز خوابش همینه تاگیج خواب شد سینمو میدم.اره خیلی شرایط سختیه وقتی هم بیداره حتی اگه تازه ...

آره پسر منم خیلی بغلیه بیست و چهار ساعت تو بغلم اصلا نمیزاره به کارام برسم .ولی دندون هاشو فکر نکنم هنوز زوده آب دهنش میریزه بیرون یا دستشو میبره به دهنش؟؟

آره پسر منم خیلی بغلیه بیست و چهار ساعت تو بغلم اصلا نمیزاره به کارام برسم .ولی دندون هاشو فکر نکنم ...

اره عزیزم هم اب دهنش میریزه هم همش دستش تودهنشه برای همین به دندونش شک کردم

دنیای من ریحانه ورضا😘