2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به حانیه خانوممم..سحرم🤩

اع سلام سحر 🖐

😁😀😍

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

ازدوستی های حبابی پرهیز کنید ودرانتخاب ازدواج دقیق باشیدوعاقلانه رفتار کنید نه احساسی  .....که خدانکرده یه لحظه غفلت یه عمر ندامت ست 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
21سالمه خودمم فعلا قصدشو ندارم

من ۱۷ سالگی عقد کردم الا ۱۹ سالمه ولی حس میکنم دوساله زندگی نکردم....۲۱ خیلی فک نکن بزرگ شدی الا فقط خوش بگذرون اینو دلسوزانه میگم

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
بالاخره قیافه هم یکم مهمه

مهم 

که هس 

ولی من که بدبخت شدم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

زیر ۲۵,ازدواج نکن ،و حتما حتماً ازدواج کن یا کیس مورد علاقت 

من خیلی تو زندگیم مشکلات داشتم دوم دبیرستان ازدواج کردم و سوم و پیش‌دانشگاهی رو خونه همسرم خواندم 

پیش دانشگاهی باردار شدم خیلی خیلیییییییی اذیت شدم چون سنم کم بود 

ولی از اینکه ازدواج کردم پشیمون نیستم

بغل شوهر و آرامش بودن کنارش رو هیچ کس نمیتونه برات فراهم کنه 

توصیه میکنم اول درس و کار و گردش وهرچی براتون لذت بخش هست رو انجام بدین بعد ازدواج کنین درسته محدودیت خاصی ایجاد نمیکنه ازدواج ولی این کارا همش تو دوران مجردی یه رنگ و صفای دیگه ای داره و نظر شخصیم اینه که با اشنایی قبلی ازدواج کنین نه همین جور یکی بیاد خواستگاری که هیچ شناختی ندارین من خودم با هم کلاسی دانشگاه ازذواج کردم سه سال با اخلاقش آشنا شدم خیلی راضی هستم اما دوتا خواهرم ازدواج سنتی کردن میگن کاش با شناخت بیشتر ازدواج میکردیم 

عزیزم تاپیکتو خوندم چی شداخرش بچتون سینتو گرفت پسرمن الان مشکل بچه شماروداره کلافه شدم ازدستش

نه عزیزم اصلا نمیگیره این روزام که دیگه کامل دیونم کرده بردم دکتر گفت رفلاکسه دارو داده ببینیم چی میشه توکل به خدا

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
برو زود ازدواج کن

😂😂😂😂باید دیدنظر خانوم ها چیه 

شما که بله باید بگید زود ازدواج کن😂چشم زود ازدواج میکنیم امروز خوبه؟

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍