2777
2789
عنوان

تپلو ها بیاین 😉😉

443 بازدید | 85 پست

خب کدوماتون تا الان تصمیم گرفتین لاغر کنید 

منم یه تپل هستم😅😅

ولی چن وقتیه تصمیم گرفتم لاغر کنم 

و شروع کردم 

اول برنامه کالری شمار زیره رو نصب کردم و البته پیج هم دارن توش کلی چیزه خوب داره خودم فالو دارم

بعد کالری هاتونو توش ثبت میکنید وزن هدف و الانتونو میزنید .من خودم باهاش ۱.۵۵۰ گرم کم کردم 

چون تازه شروع کردم 

بعد اگه خواستید میتونید رژیم هم ازش بخرید که من نخریدم 

بعد سعی کنید از کالری روزانه ای که بهتون میده ۳۰۰ یا ۴۰۰ تا کمتر بخورید😊

حالا بهتره که رژیمتون با ورزش باشه چون هیکلتون خوش فرم میشه و بهتر نتیجه میده کلا با ورزش عالیه.

بخونید تا بقیشو بگم☺☺

چنده قد و وزنت

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭سخته 

من بازم صبونه مرغ خوردم 😭😭😭😭

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
😭😭😭😭😭😭سخته  من بازم صبونه مرغ خوردم 😭😭😭😭

مررررغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ؟؟

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

من تپلم و از تپلیم راضیم هیچوقتم تصمیم به لاغری نگرفتم

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
مررررغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ؟؟

آره گوشت مرغ 🙄🙄🙄🙄🙄وا

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
آره گوشت مرغ 🙄🙄🙄🙄🙄وا

اخه صبحونه مرغ یکم ...

نوش جونت

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی