2777
2789
عنوان

تپلو ها بیاین 😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 85 پست
خب خیلی کالریش بالائه  منم خیلی شکموئم ولی وقتی به ایندم فکر کردم .....

اره 

ولی میگن گوشت مرغ لاغر میکنه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اخه صبحونه مرغ یکم ... نوش جونت

سنگینه ؟😭😭😭😭😭😭😭😭

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنگینه ؟😭😭😭😭😭😭😭😭

اوهوم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
چهار درصدی مرفه و بی درد   مررررررغ...... البته خودمم کباب خوردم    

😂😂😂

باور کن نمیشه صبحانه سرد خورد 

نون پنیر مربا و اینا که اصلاااااااا 

فقط ماکارونی 

عدسی املت کباب لقمه مرغ اینا 

😐شما یه راهکار بدین من ۱۰ تا اضافه کنم😭قدم ۱۵۳ وزنم ۶۰

هیکلمم خیلی خوبه اما بنظرم لاغرم

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
کاش منم مثل تو بودم بخدا از وقتی یادمه هر چی خوردم زهرمارم شده از بس استرس چاقی میکشم ۱۶۵ قدمه ۷۵ وز ...

منم خونوادم همیشه می گفتن اینقد نخور چاق میشیو اینا ولی من گوش ندادم الان زیاد می خورم ولی ورزش زیاد میکنم خنثی میشه البته ورزش واسه لاغری نمی کنما واسه تفریحش و اینکه حال میده 

منم زیاد غذا هارو زهر مارم کردن ولی ولش گذشته الان از اندامم راضیم یکم شیکم دارم 

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
اهان منظورت ابپزه 

نه سرخ شده 😐