2777
2789
عنوان

تپلو ها بیاین 😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زورم میاد اولش باذوق شروع میکنم بعد ۴.۵ روز هی زورم میاد

الهی😂تو خونه ورزش کردن واقعا برام عذاب آوره ولی مثلا مامانم ارادش خیلی خوبه از وقتی باشگاه نرفتیم روزی ۱ساعت و نیم ورزش میکنه منم میشینم نگاش میکنم ☹

اهان بعد روزی چقدر بعده چن وقت شما نتیجه گرفتی

من یه قاشق سرکه رو تو یه لیوان آب ولرم میریزم یه بار صبح میخورم ی بار شب البته همراه رژیم و ورزش ولی من یه دو هفته سرکه م تموم شده بود تا بخرم متوجه تغییر وزنم شدم من تو اون دو هفته که سرکه سیب رو نخورده بودم نسبت به هفته های پیش کمتر وزن کم کرده بودم

منم اول اگه یچیز گرم هس میزنم به بدن اگه نبود میرم سمت سرد....البته پینر نمیخورم اصن خو ...

💝💝💝😂😂😂ایول 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
چندی

۱۶۵

۸۰

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
منم خونوادم همیشه می گفتن اینقد نخور چاق میشیو اینا ولی من گوش ندادم الان زیاد می خورم ولی ورزش زیاد ...

لعنت به این شکم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
لعنت به این شکم

لعنتتتتتتت😬😂

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین