اگه حس میکنید دارع میره سمت مواد همین الان یکی بزنین تو گوشش تا از همین الان ولش کنه
اگه غرق بشه دیگه شده
بچه و زن و اینا هم حالیش نیست
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یسری از رفتاراش اینجوری بهم رسوندهکه اصلا تو حال خودش نیست. بچه ها گریه میکنن از حال میرن ولی حتی نگاه نمینه ببین چی شده . اصلا هم نمتونیم باهم حرف بزنیم. هر وقت خواستم چیزی بگم اخرش دعوا شده با حرفاش منو کوچیک میکنه که من کم بیارم ادامه ندم
شبا که میاد جاشو تو اتاق میندازه میخوابه . منم با دوتا بچه ها تو هال میخوبم . قبلنا بعد از خوابیدن بچه میرفتم پیشش یکمم باهم حرف میزدیم الان نمیزاره برم پیشش باهاش حرف بزنم . مگر اینکه اقا دلش رابطه جنسی بخواد
بزرگتری کسی نیس که قابل اعتماد باشه باهاش حرف بزنه دردش چیه؟!
نه بابا . هر چی میکشیم از بزرگترامونه. شوهر من پلیس بود ولی باباشیهوعالمه بدهی بالا اورد که دامن شوهر منو گرفت از کار بیکار شد . اخراجش کردن از نیرو انتظامی . از نظر عصبی کامل امادگی داره تا به سمت مواد جذب شه بخاطر مشکلاتی که بوجود اومده