2777
2789
عنوان

اختلال خواب کودک 2 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 28634 بازدید | 48 پست
سلام خانومی.ممنون از راهنماییتون.آره بچه من از دهان نفس میکشه دکتر گفت شاید لوزه سوم داشته باشه .اما ...

اگ از دهان نفس میکش مشکل لوزه اش پس تا برطرف نش بد خوابیدنشم حل نمیش اما اگ لوزه برطرف شد و بازم خوب نشد برید مغزو اعصاب کودک ببینه دارو میده تا راحت بخوابه، اگ خواب بچه خوب نباشه رشد مغزی‌ هم ب مرور کم میش و عقب میفته این خوب نیست

خب سریعتر بچه تو ببر پیش ی دکتر متخصص خواب شاید مشکل تنفسی داره یا خوابش عادی نیست. من ی دکتر خواب می شناسم که اتفاقا تو بیمارستان امام خمینی هست 

تازه تو ماوراطب هم میشه مشاوره آنلاین کرد باهاش 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-ریحانه-حیدری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندباری تاپیک زدم.مثل من و شما بودن چند نفری.چند نفرم گفتن بعد یه مدت مثلا سه سالگی درست شد.این عذاب ...

سلام بچه شما خوب شد پسر من ۲ سالشه یک هفتس همش تا صبح بیدار میشه دنبال گوشی و تلویزیون میگرده .تا تو گهواره نخوابیدم نمیخوابه

سلام بچه شما خوب شد پسر من ۲ سالشه یک هفتس همش تا صبح بیدار میشه دنبال گوشی و تلویزیون میگرده .تا تو ...

سلام نه والا همش بيدار ميشه. شايد پسرتون كم خونه يا نفخ داره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
هنوز نه تونستم از شیر بگیرم نه پوشک خیلی لجبازه عادت کرده هر کاری وچیزی و به زور بدست بیاره

منم پسرم ۲۵ ماهشه ن ازشیرگرفتم ن پوشک دائم درحال گریه و لجبازیه بخداافسردگی گرفتم بچتون خوبه الان؟

سلام همه دوستان ....دیگه دختر من الان 4 سال وهشت ماهش شده انگار تو4 سالگی از پوشک گرفتمش اونقدر اذیتش نکردم تا خودش اماده بشه الان تقریبا  شش الی هفت ماهه گرفتم  فقط دوبار شبا توخواب خودشو خیس کرده اونم حالش خوب نبوده مریض شده بود واسه ترک شیر هم خیلی اذیت کرد تا اخرای سه سالگی هی میچسبید ولی بالاخره به زور جدا کردم ...ولی امان از خواب هنوزم خیلی خیلی کم خوابه مخصوصا شب  خیلی فعالیت داره 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
سلام پسرتون خوابش اوکی شد؟

سلام عزیزم پسر من الان نزدیک ۶ سالشه . بله از چهار سالگی یه مقدار زیادی بهتر شد خوابش ولی در کل بچه بدخوابیه. خوابش کمه. مشکل اصلی که بیدا میشد فکر کنم از معدش بود که ضعیف بود بزرگتر که شد عسل و عرقیجات دادم معده اش تقویت شد. مفخ و رفلاکس پنهان اذیتش میکرذ بیدار میشد دم به دیقه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
سلام عزیزم شما مشکل خواب بچه تون حل شد؟ منم الان تو این شرایطم و در حال آرزوی مرگ😐🤣

سلام عزیزم پسر من داره ۶ سالش میشه تقریبا از ۴ سالگی بهتر شد، دلایل بدخوابیش کمبود آهن و ویتامین دی و کلسیم (کلا ضعیف بود خیلی کمبود داشت بدنش) و نفخ و یبوست و ضعیف بودن معدش بود، بهش مرتب مکمل دادم و شیر خشک آپتاکید که خیلی بهترش کرد، بعد ۳ سالگی عرق نعناع و عسل دادم معدش گرم و تقویت شد انگار سردی میکرد۰۰۰۰ و روزی یه قاشق کوچولو روغن زیتون میدادم که بره پی پی تا شبا نفخ نکنه و بیدار نشه