سلام خانوما تو رو خدا کمک کنید من یه دختر 22ماهه دارم از موقع تولد تا حالا یه شب درست نخوابیده مثلا دیشب از ساعت 12 ظهر بیدار نگهش داشتم تا یک شب به زور رو پا خوابید بعدش یک ساعت بعدش با گریه بیدار شد دوباره ده دقیقه بعد رو پا خوابید باز ساعت 2بیدار شد خوابوندم 3 بیدار شد از ساعت پنج تا شش و.نیمم رو پام بود چیکار کنم یه دفعه دکتر شربت خواب داد دادم بدجوری طولانی خوابید به زور بیدار کردم تو خوابم هیچی نمیخورد ترسیدم دیگه ندادم الانم من روستام نمیشه دکتر ببرم دوباره ....نسبت به وزن تولدش هم وزن گیریش اصلا خوب نیست خودمم سر کار دارم چرت میزنم
[QUOTE=345042514]سلام عزیزم پسر من الان نزدیک ۶ سالشه . بله از چهار سالگی یه مقدار زیادی بهتر شد خوابش ولی در کل بچه ...[/عزیزم عرق چی میدادی چه اندازه چه جوری منم بدم
[QUOTE=345042514]سلام عزیزم پسر من الان نزدیک ۶ سالشه . بله از چهار سالگی یه مقدار زیادی بهتر شد خوا ...
اول از همه عرق بادرنجبویه و نبات دادم بعد هم بهارنارنج و نبات چون گرمی ان معده اش گرم شد شبا بهتر میخوابید از طرفی هردوشون خاصیت آرام بخشی هم دارن بچه رو آروم میکنن راحت میخوابه
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه