سلام خانوما تو رو خدا کمک کنید من یه دختر 22ماهه دارم از موقع تولد تا حالا یه شب درست نخوابیده مثلا دیشب از ساعت 12 ظهر بیدار نگهش داشتم تا یک شب به زور رو پا خوابید بعدش یک ساعت بعدش با گریه بیدار شد دوباره ده دقیقه بعد رو پا خوابید باز ساعت 2بیدار شد خوابوندم 3 بیدار شد از ساعت پنج تا شش و.نیمم رو پام بود چیکار کنم یه دفعه دکتر شربت خواب داد دادم بدجوری طولانی خوابید به زور بیدار کردم تو خوابم هیچی نمیخورد ترسیدم دیگه ندادم الانم من روستام نمیشه دکتر ببرم دوباره ....نسبت به وزن تولدش هم وزن گیریش اصلا خوب نیست خودمم سر کار دارم چرت میزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بیخوابی میتونه دلایل مختلف داشته باشه یکی اینک آلرژی داشته باشه و نتونه از دماغ نفس بکش دهنشو باز میکن و چون عادت نداره هی بیقراری میکن و یا اینک جایی از بدنش درد داشته باش کلا این مشکل بی خوابی تو اکثر بچها هست ببرید دکتر مغزو اعصاب ی نوار مغز بگیره اما اگ هم شرایطش ندارید شربت لوبل هست میتونید از یک سی سی شروع کنید یعنی صبح یک سی سی و شب هم یک سی سی هفته بعد دو سی سی صبح و شب و هفته سوم هم سه سی سی صبح و سه سی سی شب دیگ بیشترش نکنید ببینید خوابش چجور میش اما تا میتونید ببرید دکتر
حتما لوبل 100باشه ب هیچ وج دوز بالاتر نگیرین و یک چهارم قرص ریسپریدون هم هر شب میتونید بهش بدین اما بازم تاکید میکنم دکتر مغزو اعصاب کودکان اول بچه رو نشون بدین