2777
2789
عنوان

اختلال خواب کودک 2 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 28635 بازدید | 48 پست
[QUOTE=170181987]بچه من هم همین طور ولی با خنک کردن اتاقش و اب دادن بهش شبها 3 بار بیدار میشه وگرنه ...

از تشنگی اره ولی گرسنگی نه........اصلا بچه از 6 ماهگی شبها گرسنه نمیشه

یک ساعت قبل از خوابش هم چیزی بهش نده

پتو هم ننداز روش

زیر سرش را هم سطح شیب دار کن چون ممکن برگشت شیر یا ابی که وسط شب میخوره اذیتش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانای گل. بچه منم مثل شماست.الان یکم بهتر شده.ولی خودم سیستمم بهم ریخته اصلا خوابم نمیبره ا ...

تازه یه هفته اس دیر میخوابه ولی تا صبح یا اصلا بیدار نمیشه اگه بیدارم بشه یه دفعه اس اره منم تنظیم خوابم بهم ریخته بچه تون چند سالشه

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
دقیقا تاپیکی که زده بودی پارسال شرایط الان بچه منه.کی از شیر گرفتیش؟پسرم خیلی بد میخوابه همش بیدار م ...

هنوز نه تونستم از شیر بگیرم نه پوشک خیلی لجبازه عادت کرده هر کاری وچیزی و به زور بدست بیاره

پس خیلی باهم اختلاف سنی ندارن.از شیر گرفتیش؟بچم چون توی خواب با دهان باز میخوابه همش بیدار میشه.شما ...

اره این بیشتر وقتا دهنش بازه نه از شیر نگرفتم

پس همچنان باید این بی خوابی رو تحمل کنیم.😢

سلام بی‌خوابی میتونه دلایل مختلف داشته باشه یکی اینک آلرژی داشته باشه و نتونه از دماغ نفس بکش دهنشو باز می‌کن و چون عادت نداره هی بیقراری می‌کن و یا اینک جایی از بدنش درد داشته باش کلا این مشکل بی خوابی تو اکثر بچها هست ببرید دکتر مغزو اعصاب ی نوار مغز بگیره اما اگ هم شرایطش ندارید شربت لوبل هست میتونید از یک سی سی شروع کنید یعنی صبح یک سی سی و شب هم یک سی سی هفته بعد دو سی سی صبح و شب و هفته سوم هم سه سی سی صبح و سه سی سی شب دیگ بیشترش نکنید ببینید خوابش چجور میش اما تا میتونید ببرید دکتر

سلام بی‌خوابی میتونه دلایل مختلف داشته باشه یکی اینک آلرژی داشته باشه و نتونه از دماغ نفس بکش دهنشو ...

سلام خانومی.ممنون از راهنماییتون.آره بچه من از دهان نفس میکشه دکتر گفت شاید لوزه سوم داشته باشه .اما چرا دکتر مغز واعصاب نشون بدیم بهتره؟