2777
2789
عنوان

دندان درد در بارداری

265 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان 

دندونم دیشب تا حالا خیلیییییییی درد میکنه نتونستم بخوابم دارم میمیرم 😭😭😭 راه حلی هست تا آروم بشه هفته ۱۴ بارداریم

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

عزیزم منم مث خودت بودم تنها کاری ک ارومم میکرد بامسواک انگشتی پسرم میمالیدم رو لثه هام 

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیرو بانمک بکوبین وبزارین روش ان شاالله که دردش تسکین میشه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

عزیزم منم اینجوری بودم دکتر گفت آب نمک گرم غرغره کن یکم دردش کم میشه بعد برو پیش دکتر زنان احتمالا نامه بده بتونی بری پیش دندان پزشک

من با آب نمک و حوله گرم تقریبا 3 هفته آروم شد بعد دوباره 17 هفته اینا دردش شروع شد رفتم درستش کردم