2777
2789

یا کسی را که بلده بهم معرفی کنه؟

خانما چیزایی توی گوشی شوهرم دیدم و عکس الان دو دفه طی ۲ ماه عکس این خانوم را توی گوشی شوهرم دیدم عکس ها متفاوت بودن 

پرسیدم جواب سربالا داده 

حالا چتش با یکی از دانشجوهاشو دیدم فقط چند تا پیام بوده چون پیامهای قبلش را حذف میکنه 

فکر میکنم این عکس همون دانشجوشه و احتمال خیلی زیاد باهاش دوسته 

حالا من یه بچه دارم و باردار هم دیگه نمیشم بنظرتون پیگیری کنم قضیه را یا نه خودمو بزنم به اون راه؟ 

البته صبح بهش گفتم اون شماره کیه و اون عکسای که توی گوشیت دیدم کین و در حده ۲ دقیقه بحثمون شد که با گریه بچم ولش کردم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جستجودرگوشی همسراشتباه ترین کار رابطه ست.یجاش میتونی دلیل این کارهای شوهرتو ریشه یابی کنی.دوره های خودشناسی ورابطه صمیمی شرکت کنی.داعم ازمشاور راهنمایی بگیری وزندگی ورابطه رو اوکی کنی بااین تجسس وهک فقط خودتونابودمیکنی ورابطه رو داغون چون توکه قصدطلاق نداری.

چون میدونه اون هک میشه ولی وات ساپ ب هیچ عنوان هک نمی شه

یه برنامه روی گوشیش نصب کردم که پیامهای وات حذف شده را نمایش میده 

برنامه را هم مخفی کردم روی گوشیش 

ولی فقط پیامهای طرف مقابلش را نشون میده 

پیامهایی که خودش داده و حذف کرده را نمیده 

عزیزم جستجودرگوشی همسراشتباه ترین کار رابطه ست.یجاش میتونی دلیل این کارهای شوهرتو ریشه یابی کنی.دوره ...

آخه بار دومه با کسی دوست میشه یعنی این همه عوضی...

زورم از این میاد که بقیه مثل پیغمبر احترامش میکنن 

فکر میکنن من چه شانسی داشتم این نصیبم شده 

آخه بار دومه با کسی دوست میشه یعنی این همه عوضی... زورم از این میاد که بقیه مثل پیغمبر احترامش میکن ...

اگه قصدطلاق داریمدرک جمع کن

نداری تنهاراهت همونه تلاشتو کن رابطه رونجات بدی بااینکارها فقط ازش متنفرمیشی

دفعه قبل اگه میرفتی پی دلیل شایدالان دوباره اینکارونمیکرد جسارتا بااین کارهاش بچه دومو میخواستین چیکار...

اگه قصدطلاق داریمدرک جمع کن نداری تنهاراهت همونه تلاشتو کن رابطه رونجات بدی بااینکارها فقط ازش متنف ...

والا من نمیخوام بخاطر اون میخواستم چون میگه دوس داره بچه هاش زیاد باشن 

والا من نمیخوام بخاطر اون میخواستم چون میگه دوس داره بچه هاش زیاد باشن 

غلط کرده مگه بدن واستخون هاتوازسرراه اوردی حروم بچه اوردن واسه کسی کنی که قدرندونه...ازفرداحسابی قدرخودتوبدون وتمام دوره های اموزشی شرکت کن به سلامت روح وجسمت برس اصلاواسش پول اضافه نزارخرج بقیه کنه وقتی عاشق خودت باشی وحالت خوب باشه حتی بی اون میبینی اونم دیگه فقط به چشم اشپز ومامان بچهها نگات نمیکنه.ببخش عزیزم اگه تندگفتم.بهترن هارو واست ارزومیکنم