2777
2789

خانوما من امروز رفتم دكتر سونو دادم دكتر سونوگرافي گفت تنبلي تخمدان داري. كسايي كه تجربه دارن تونستن باردار بشن؟ چه مدت طول ميكشه؟

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم با دارو تغییر روش زندگی و کاهش وزن بله میشه منم تازه فهمیدم 

عزیزم تجربیاتتو در اختیار ماهم بذار 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
منم تنبلی دارم با دارو تغییر روش زندگی و کاهش وزن بله میشه منم تازه فهمیدم 

شما چه دارویی مصرف می کنید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من اقدام نکردم برای بارداری ولی دکتر بهم گفت کاهش وزن بدم همراه دارو هم اسپینورولاکتین و متمورفین و اتیسترون کامپوند داد 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

اگه تپلی باید 10درصد از وزنتو کم کنی 

باید از غذاهای با طبع گرم استفاده کنی

صب یک قاشق چند شیره بخور 

دمنوش زنجبیل و دارچین و زعفران استفاده کن 

موقه پریودی خیلی مواظب باش اصلا سردی نخور حموم نرو

پیاده روی تند عالیه

دارو با تجویز پزشک 

آره عزیزم مخصوصا طب سنتی تأثیر داره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
آره عزیزم مخصوصا طب سنتی تأثیر داره

اگه آشنايي داري ميشه لطفا بگي چه چيزهايي خوبه؟

من عرق رازيانه شنيدم خوبه اما از طرفي سينم كيست ساز هست و ميگن كساني كه كيست سينه دارن رازيانه نبايد مصرف كنند. حالا موندم عرق رازيانه بخورم يا نخورم

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣