2777
2789
عنوان

کی بچش رفلاکس داشته

115 بازدید | 20 پست

یک ماهشه دخترم ،دیگه واقعا افتضاح بالامیاره دیگه خسته شدم لز بس لباساشو عوض کردم.رو خودمم بالا میاره بوی ترشی گرفتم

میخام شیرخشک ببلاک آی آر بدم یکی دوبار دادم بالا نیاورده،ولی میخام شیرخودمم کنارش بدم که بعد از ۶ ماهگی انشالله بهتر شد بتونم از شیر خودم بدم .شما چیکار میکردین؟

خوش اومدی آوای مامان😘😍

ببر دکتر هم به دارو میده هم این ببلاک ای ار من به پسرم میدادم خوب بود هم دارو هم شیرخشک

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر من شدید بالا میآورد هنوز توو گوشمه صدای بالا آوردنش بردمش دکتر موتیلیوم و نکسیوم یه دو هفته دادم و شمر خدا بهتر بهتر شد و وقتی هم غذا خور سد دیگه عالی..حیف شیر خودتو بده...خاستی شبها توو خواب شیر خشک میدی

برای منم اینجوری بود ولی دوماهش شد یهو دون دون زد بردم دکتر گفت عفونت نه رفلاکس انقدر تو اون دو ماه شیرخشک ای آر بیومیل دادم.تب نداره بهش دایمیتین بده .باید سرش بالا باشه برو نت تشک آنتی رفلامس ببسن اونجوری باد گلوشو بگیر به مرور اگه رفلاکسی باشه درست میشه.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برای منم اینجوری بود ولی دوماهش شد یهو دون دون زد بردم دکتر گفت عفونت نه رفلاکس انقدر تو اون دو ماه ...

دختر منم دوماهگی دون دون شد.تاپیکشم هست الان گذاشتم عکسشو ولی دکتر بهم گفت الرژیه.اول تو صورتش زد ولی الان که دوسالشه تو پاهاش میزنه.البته بدنشم خیلی خشکه.درروز چندبار باید کامل چرب کنم بدنشو

دختر منم دوماهگی دون دون شد.تاپیکشم هست الان گذاشتم عکسشو ولی دکتر بهم گفت الرژیه.اول تو صورتش زد ول ...

بهش آب زیاد بده بعدم ببین چی خورده اینحوری شده زردچوبه حذف کن از غذاش ایشاالله خوب بشه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ببر دکتر هم به دارو میده هم این ببلاک ای ار من به پسرم میدادم خوب بود هم دارو هم شیرخشک

شیرخشک میدم رفلاکس نداره کلا .دکتر گفت اگه داشت دارو رو هم شروع کن.من میخام مقادیری از شیرخودمم بهش بدم نمیدونم چه جوری.اگه شیرخودمو بدم بالامیاره

خوش اومدی آوای مامان😘😍
اب ک خودش زیاد میخوره.ولی داخل غذاهاش زردچوبه هست همیشه

ززد چوبه نباشه طعم غذات فرق نمیکنه.کرم بی ام اس و ژل بچه بزن روغن نزن روغن بچه عینژل هست مارکش فیروز اونو بزن

رفلاکس پسر من ناشی از آلرژی غذایی بود.وقتی رژیمشو رعایت کردم رفلاکش هم برطرف شد

من تمامی مواد غذایی الرژی زارو حذف کردم ولی تغییری نکرده

خوش اومدی آوای مامان😘😍
عزیزم پسر من شدید بالا میآورد هنوز توو گوشمه صدای بالا آوردنش بردمش دکتر موتیلیوم و نکسیوم یه دو هفت ...

موتیلیوم و دکتر بهم پیشنهاد کرد ولی پیدا نکردم

خوش اومدی آوای مامان😘😍