2777
2789
عنوان

کی بچش رفلاکس داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست
من تمامی مواد غذایی الرژی زارو حذف کردم ولی تغییری نکرده

آلرژی علائم زیادی داره.تنها رفلاکس نیست که از آلرژی ناشی میشه.بخاطر همین بنظر من احتمال اینکه پسر شما آلرژی داشته باشه کمه.ولی در کل خیلی از مواد غذایی رو فکر نمیکنیم آلرژی زا باشن درصورتی که هستن.پسرم به کلی مواد آلرژی داره

آلرژی علائم زیادی داره.تنها رفلاکس نیست که از آلرژی ناشی میشه.بخاطر همین بنظر من احتمال اینکه پسر شم ...

چخ جوری تشخیص دادین؟خوب دخترم مقادیری صورتش دون دون میزنه گاهی اوقات

خوش اومدی آوای مامان😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ززد چوبه نباشه طعم غذات فرق نمیکنه.کرم بی ام اس و ژل بچه بزن روغن نزن روغن بچه عینژل هست مارکش فیروز ...

براش کرم سیوند میزنم.برای پوستای حساسه.قبلا از شامپو دو به یک موستلا استفاده میکردم ولی خیلی گرون شده این سری پن مایع سیوند خریدم

براش کرم سیوند میزنم.برای پوستای حساسه.قبلا از شامپو دو به یک موستلا استفاده میکردم ولی خیلی گرون شد ...

موستلا دیجی کالا ارزون میفروشه پماد و کرم خوبیه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

داستان شعر تغذیه البوم رشد نمودار رشد اسباب بازی متناسب سن بچه

من دارم عالیه گفتم به  شماهم بگم

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b