2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه رابطه ناموفق داشتم خیلی شکستم  بعد از یکی خیلی خوشم اومد فکر میکردم فقدان اون رابطمو جبر ...

عزیزم 😔 

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟
اینکه به این آقا هم شک داری دلیلش اینه که دلت ترسیده طبیعیه خیلی زود نتونی به کسی اعتماد کنی اما تا ...

ممنونم از نظرت عزیزدلم💖

شاید خواست خدابوده  نترس حواستو جم کن  خیلی هم بد بین نباش  هنوزم ادمای خوب هستن م ...

ایشالا عزیزم همینطوره💖ایشالا چیزای قشنگ واسه توعم پیش بیاد دوستم

بینشون چقدر زمان بود

رابطم با اون اقا دیگه مرده بود

منم جدا شدم 

حدود 3 هفته بود کلا قطع رابطه کرده بودم البته یه ماهه اخر رابطمون اصن حرف نمیزدیم درست و حسابی

امیدوارم این یکی خوب باشه و حال دلتو خوب کنه  میشه بگی چجوری فهمیدی بهت خیانت میکنه؟؟

ایشالا عزیزم

گوشیشو همش قایم میکرد و بعضی روزا اصن خبر نمیگرفت

منم اسمشو از عمد نوشتم تو بیو گفتم اگه دوس دختراش تو پیجش باشن منو ببینن

دقیقا همینم شد دوس دخترش اومد بهم پیام داد

رابطم با اون اقا دیگه مرده بود منم جدا شدم  حدود 3 هفته بود کلا قطع رابطه کرده بودم البته یه ...

فاصله ی بین دوتا رابطه باید  ۳ تا ۶ ماه باشه باید اجازه میدادی خیلی چیزا با زمان برات کمرنگتر بشه

من بعده سه سال ک خیانت دیدم تواین سه سال باز نمیتونم نسبت به مردا مثبت فک کنم خب اگ خودتو و طرفتو اذیت میکنه طرز فکرت درمیون بزار باهاش اونم.اگ بادرک باشه درک میکنه

یعنی اگه کسی گوشیشو پنهون کنه و خیلی کارای دیگه که میتونه دلیلی بر خیانتش باشه، ولی تو حرفاش یه چیز ...

نه دلیل صددرصدی نیست ولی احتمالش هس