2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 54 پست
منم مثل شما خیانتی که به شما شد در چه حدی بود مگه

همسر سابقم 

دوسال جدا شدم 

وارد هیچ رابطه ای نمیشم 

میترسم 

ترجیح میدم تنها باشم 

با اینکه سخت تنهایی 

عوضش دردسرم نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم اجی همه جوره بسنجش  من ی بار جدا شدم  الان دوسال میترسم وارد رابطه بشم  بدم ...

اره اصلا نمیخاستم برم تو رابطه خیلی یهویی شد میخواستم تنها بمونم... خیلی باید حواسمو جم کنم

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟
کاشکی وارد این رابطه نشده بودی اولش که همه خوبن این بارم شکست بخوری نابود میشی یکسال دست کم به خو ...

راست میگی اولش همه خوبن👀

با اولین چیز ناخوشایندی که ازش ببینم میذارمش کنار خیلی باید مراقب باشم

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟
اره دقیقا موافقم خیلی اعتماد دوباره سخته 

خیلی 

لعنت بهشون ک خیانت میکنن 

خدا ازشون نگذره ک با اینده وابرو مردم بازی میکنن

حالم از کسی ک خیانت میکنه بهم میخوره 😤

راست میگی اولش همه خوبن👀 با اولین چیز ناخوشایندی که ازش ببینم میذارمش کنار خیلی باید مراقب باشم

من یه رابطه ناموفق داشتم خیلی شکستم 

بعد از یکی خیلی خوشم اومد فکر میکردم فقدان اون رابطمو جبران میکنه

باورت میشه اینم شکست خوردم اصن حس وحشتناکیه

اینکه به این آقا هم شک داری دلیلش اینه که دلت ترسیده طبیعیه خیلی زود نتونی به کسی اعتماد کنی اما تا روزی که کاملا به این آقا اعتماد نکردی رابطتون وعلنی نکن به خودت و طرف فرصت بده

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
اره اصلا نمیخاستم برم تو رابطه خیلی یهویی شد میخواستم تنها بمونم... خیلی باید حواسمو جم کنم

شاید خواست خدابوده 

نترس حواستو جم کن 

خیلی هم بد بین نباش 

هنوزم ادمای خوب هستن منتها ب پست ما نخوردن 

انءشاالله ک خیر واست😍

خیلی  لعنت بهشون ک خیانت میکنن  خدا ازشون نگذره ک با اینده وابرو مردم بازی میکنن حالم ا ...

چقد شکست عاطفی سخته

من تازه تجربش کردم حس بدی دارم خیلی روزام بد میگذرن😭😭😭

میشه بخونین تایپیک قبلی منو از تجربیاتتون بگین

چقد شکست عاطفی سخته من تازه تجربش کردم حس بدی دارم خیلی روزام بد میگذرن😭😭😭 میشه بخونین تایپیک ق ...

بد خیلی هم بد 

خیلی هم ناراحت نباش اونا بی لیاقت بودن لیاقت مارو نداشت

خلایق هرچه لایق😄

من همیشه ب خودم میگم اون در حد واندازه من نبود من سر بودم همینم بود خداشاهده ن طرفا ظاهر از همه لحاظ