2777
2789

روتین های مراقبت پوستتون چیه که جوش نزنین؟من پوستم بیشتر روبه مختلطه یعنی پیشونی و بینی و چونم خیلی چربه

چیکار کنم جوش نزنم دیگه خسته شدم😢

Hell is empty and all the devils are here

منم مثل تو 

هیچی نمیتونم بزنم ب صورتم 

سریع جوش میزنم 

حتی یه ضدافتابم میزنم سریع جوش میزنم 

ده بار ضدافتاب عوض کردم نمیشه 

الانم ژل پانژل استفاده میکنم و ویس واش کامان

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندروزه گلاب اسپری میکنم رو پوستم خیلی خوبه چربی پوستمو کم کرده 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

بهترین چیزی ک واسه جوش برا من عمل کرد سرم نیاسینامید اوردینری بود 

سعی کن شویندت یا ابرسان یا تونرت سالیسیلیک اسید داشته باشه تو ترکیباتش

روتینم : فوم شستشوی وچه . تونر نوتریژینا. سرم اوردینری . ابرسان نوتریژینا . دور چشم وچه

اسکراب هفته ای دوبار

من اصلا دقیق تفهمیدم پوستم چریه خشک.ولی دکتربهم یه شوینده درمالیف فک کنم مخصوصا پوستای چرب داده.بایه لایه بردار ومحلول ترکیبی ولی خب هیچ فرقی نکرده چون من جای جوش دارم وعلاج اونم لیزره

09308493210 هرسوالی داشتین تلگرام یا واتساپ از من بپرسین در اسرع وقت پاسخگو هستم، 

درمان جوش و جای جوش و ریزش مو و... هر مشاوره ای هم خواستین رایگان و تخصصی انجام میدم خدمتتون، bakhshayer@ آیدی تلگراممه فداتون ❤️❤️❤️

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
گلاب زدم کل صورتم پر جوش شد به آلوورا و گلاب حساسیت دارم

عه من سه روزه میزنم خوبه یکم پوستمو خشک کرده از چربی دراومده ماست و سبوس گندمم خوبه به پوست من میسازه امتحان کن

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...