2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست
پودره. از حموم که اومدم بیرون زیر بغلمو خشک نمیکنم میریزم رو انگشتم میمالم زیر بغلم . اصلا به لباست ...

آره خیلی عالیه. خیلیم مقرون به صرفه هست من یکم اول تابستون خریدم ۱۰۰۰۰ تومن تازه نصف شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز دوش میگیرم

بعد از حمام بادی اسپلش استفاده میکنم و برای صورتم آبرسان کامان سبز که خیلی بوی خوبی میده

بعد از پختن غذا صورتمو با صابون میشورم و لباسامو عوض میکنن

مسواک هم که روزی یک یا دو بار میزنم و از دهانشویه استفاده میکنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
پودره. از حموم که اومدم بیرون زیر بغلمو خشک نمیکنم میریزم رو انگشتم میمالم زیر بغلم . اصلا به لباست ...

مرسی گلی❤

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
آره خیلی عالیه. خیلیم مقرون به صرفه هست من یکم اول تابستون خریدم ۱۰۰۰۰ تومن تازه نصف شده.

اره قدیما هر روز دئودرانت و مام و اسپری میخریدم چقد  گرون😂😂😂.خیلی قیمتش مناسبه . لامصب تا حموم بعدم بد نمیده زیر بغل ادم 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
مامان منم یه هفته هم حموم نره بو گل میده موهاشم خشک میمونه . موهاتو با شامپو کل تار بشور.عالیه

ایرانیه؟ تا حالا اسمشو نشنیدم

اخه من کف سرم خیلیی چربه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام سلام. برای اینکه دیگه بغلتون بوی عرق نده پماد زینک اکساید بعد از دوش گرفتن بزنید ب بغلتون دیگه ...

این کار خطرناکه غدد عرق بسته میشه و متورم ودردناک میشه به مرور

لطفا اینکارو نکنید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ایرانیه؟ تا حالا اسمشو نشنیدم اخه من کف سرم خیلیی چربه

اره ایرانیه . برو داروخانه بگو شامپو کل تار میخوام فک کنم ۹۰۰۰ باشه . خواهرم مثل شما موهاش چربه . دکتر داد. اونم روز دوم موهاش چرب میشد

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
من روزایی ک باشگاه میرم دوش کوتاه میگیرم یعنی جزموهام همه جارومیشورم مثلاامروزبودم دوش کوتاه گرفتم و ...

اگه دوس داری قبل باشگاه تمیز باشی دوش کوتاه بگیر بعد که برگشتی حمام کامل. چون بعد ورزش سرتم عرق میکنه کنه کثیف میشه. بخوای هردورو حمام کامل کنی مو روی سرت نمیمونه خواهر 😁😍😉

اره ایرانیه . برو داروخانه بگو شامپو کل تار میخوام فک کنم ۹۰۰۰ باشه . خواهرم مثل شما موهاش چربه . دک ...

ببخشید نلفظش چجوریه؟

Cal tar?

میشه خواهش کنم تاپیک اخرم گزارش بزنی ابردم رفته 

باشع عزیزم

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی