2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست
برای من بهترین بوگیر زیربغل پودر سنگ مردابه که بعد از حمام میزنم فوق العادس. من کلا زیربغلم زیاد عرق ...

😍😍😍😍من از وقتی سنگ مرداب استفاده کردم  خیالم راحته مردم از بس دئودرانت و مام و اسپری خریدم 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
اره دیرتر از ژیلت ..ولی دوهفته در میاد دیگه البته واسه دست و پا واسه نقاط حساس و زیر بغل امتحان نکرد ...

بازم خوبه..ژیلت خستم کرده.

مرسی عزیز باید بگیرم😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم شاغل بودم الان نیستم. ولی همون موقعم انجام میدادم تازه بیشتر چون اونموقع بیشتر در معرض آلودگی ...

خیلی خوبه بتونی انجام بدی.من بعدحمامم تنموچرب میکنم چون پوستم خشکه

یه سوال شماهااگه باشگاه برین هفته ای۴بارحمام کردنتون به چ صورته؟بلافاصله بعدباشگاه دوش کامل میگیرین؟بعدامروزمثلابودی باشگاه دوش گرفتی پس فرداقراره بری بازم دوش میگیرین؟چون تواین فاصله هم عرق میکنه ادم🤔

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
من خوشبو امدم با ناز امــــــدم😆😁

میشه خواهش کنم تاپیک اخرم گزارش بزنی ابردم رفته 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
😍😍😍😍من از وقتی سنگ مرداب استفاده کردم  خیالم راحته مردم از بس دئودرانت و مام و اسپری خریدم& ...

پودشو؟بعدحمام میزنین به زیربغل؟پودرش بوی بدنداره بعدش من میرم باشگه معلوم میشه پودرزدم ؟رنگی نیست ک؟

خیلی خوبه بتونی انجام بدی.من بعدحمامم تنموچرب میکنم چون پوستم خشکه یه سوال شماهااگه باشگاه برین هفت ...

اره عزیزم حتما. مخصوصا که فعالیت میکنی بیشترم عرق میکنی.

منتها اون روزایی که باشگاه نمیری دوش کوتاه بگیر یعنی از گردن به پایین یه لیف بزن آب بکش تمام. 😊🌹

من بدنم کلا بو نمیگیره🤐نمیدونم چرا 

یه خفته هم نرم بدنم هیچ بویی نمیده فقط موهام دو روز یه بار باید شسته بشه وگرنه بوی چربی میگیره😷

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پودشو؟بعدحمام میزنین به زیربغل؟پودرش بوی بدنداره بعدش من میرم باشگه معلوم میشه پودرزدم ؟رنگی نیست ک؟

آره عزیزم پودره. هیچ بوییم نداره. ولی مثه شنه بعدش نباید لباس روشن بپوشی تا یکی دو ساعت. بعدش اوکی میشه.

ارزونم هست

پودره. از حموم که اومدم بیرون زیر بغلمو خشک نمیکنم میریزم رو انگشتم میمالم زیر بغلم . اصلا به لباست رنگ نمیده مثل دئودرانت و مام . اولش میزنی یکم زیر بغلت خاکی میشه بعد دو دقیقه انگار هیچی نزدی

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
من بدنم کلا بو نمیگیره🤐نمیدونم چرا  یه خفته هم نرم بدنم هیچ بویی نمیده فقط موهام دو روز یه با ...

مامان منم یه هفته هم حموم نره بو گل میده موهاشم خشک میمونه .

موهاتو با شامپو کل تار بشور.عالیه

اره عزیزم حتما. مخصوصا که فعالیت میکنی بیشترم عرق میکنی. منتها اون روزایی که باشگاه نمیری دوش کوتاه ...

من روزایی ک باشگاه میرم دوش کوتاه میگیرم یعنی جزموهام همه جارومیشورم مثلاامروزبودم دوش کوتاه گرفتم ولی پس فرداک بازمیرم باشگاه قبل تمرین دوش کامل میگیرم کارم اشتباهه؟