2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست

حتما هر روز دوش بگیرید. هر وقت احساس میکنید نیازه. مثلا یه موقع کارتون زیاده اونموقع برید. یا شب موقع خواب یا صبح که بیدار میشید. بستگی به خودتون داره.

من خودم موهام بلنده و تا پایین کمرمه. برا همین یه روز درمیون حمام کامل میکنم و یه روز درمیونم دوش میگیرم. سختمه هر روز موهامو بشورم. البته همون یه روز درمیون حمامم زود تموم میشه چون خداروشکر از شر موی زائد خلاص شدم. 😍😊😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز حمام و روزی دوبار لباس عوض کردن و شستن لباسها با پودر یا مایع خوشبو کننده و مسواک زدن و شامپو خوشبو و کرم ابرسان خوشبو😅

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
روزی دوباردخدای زیاده... من ی روز درمیون.. چی بشه خیلی کسل باشم هروز... همه هم راضی... 

عزیزم من دو روزی یک بار منظورم بود حواسم نبود اشتباه نوشتم

خیلیم خوب

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
بیچاره شاید پری بوده نتونسته بره حمام 

ن بابا پری نمیشد... وقتی بود بمن میگف... چون دوست صمیمیم بود

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

ناخناتونو حتما مرتب نگه دارید. اگر بهر دلیلی مثه سبزی پاک کردن زیرشون رنگی شده یکم آبو با چند قطره اکسیدان حل کنید با گوش پاک کن ناخناتونو تمیز کنید. کاملاااا پاک میشن.

عزیزم من دو روزی یک بار منظورم بود حواسم نبود اشتباه نوشتم خیلیم خوب

👌👌

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
چ کارا می‌کنی واسه خوش بویی 

هر روز میرم حموم

هر روز مسواک میزنم روزی دوبار

همیشع ام اسپری تو کیفمه که وقتی تو راه از باشگاه میام اگع تو تاکسی نشسته باشم نفر بقلیم  اذیت نشه

لباسامم با نرم کننده میشورم وقتایی که یادم بره ادکلن بزنم بوی خوب بود😁

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
حتما تو خونه روفرشی بپوشید. شبا موقع خواب کف پاتونو آبرسان یا هر کرمی که دارید بزنید تا پوست کف پاتو ...

شاغلین؟من این کاراروانجام میدم ولی وقت زیادی میگیره بنظرم ادم شاغل نمیتونه این کارارو انجام بده

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
من خودم موم ميندازم زیر بغلمو خیلی تمیز میشه، حمامم اگه هرروز نرم لباسمو حتما عوض میکنم  مام ه ...

موم منظورت صمغ عربیه؟؟؟

من ژیلت استفاده میکنم روی موی زائد حساسم تا درمیاد هی میزنم و واقعا خسته کننده هست برام.

دیدم تو سایت خیلیا از صمغ عربی راضین.

اگه خوب و راحته منم بگیرم؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من یه روزدرمیون حمومم لیزرم کردم ولی زیربغلم همیشه خیسع  راه حلی دارین😥😥😥😁

پودر عرق گیر عربی شنیدم خوبه،ارگانیکم هست خودم استفاده نکردم ولی برا اونایی ک تعریق زیر بغلشون زیاده میگن خیلی جواب میده حتی اگ دیر حموم برن