2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست
دو روز یک بار حمام رفتن....یا حداقل دوش گرفتن حتی حمام نرفتید هم لباس عوض کنید اصلاح زیر بغل است ...

موهام خراب میشه.. و

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪

حمام

اصلاح مو های زاعد

لباس نو و تمیز و خوشبو 

استفاده از خوشبو کننده های بعد از حمام

اینا کارایی ک طبیعتا جواب میده

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موی زائد بدنم خیلی زیاد بود همه چیرو امتحان کردم ژیلت اپیلاسیون وکس تیزبر و ... عالیترین راهکار دائمی لیزر کل بدن. برای من لیزر کردن یکی از بهترین تصمیمای زندگیم بود 😁 فقط صورتو از زیر چشم انجام بدید چون به مرور باعث ریزش ابرو ، مژه و موی شقیقه میشه

به به چه بوی خوبی میاد نکنه از منه🤗😜

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

من خودم موم ميندازم زیر بغلمو خیلی تمیز میشه، حمامم اگه هرروز نرم لباسمو حتما عوض میکنم 

مام هم گاهی میزنم چون میگن تیره میکنه پوستو 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من کلاس نهم بودم تو ی نیمکت س نفری نشسته بودیم... دختر وسطی ی دختر هیکلی بود... این خیلی بو میداد... ...

بیچاره شاید پری بوده نتونسته بره حمام 

خدایا خیلی شکرت   

چارش فقط حمام واستفاده ازمام هست وعوض کردن مرتب لباس هست بعضیهاهمون لباسی که زیرمانتوتنشونه روتوخونه هم  می پوشن من خودم اون روعوض می کنم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

یه اسکراب عالی و ارزون قیمت همون سفیدآبه یه کوچولو با دست پود کنید بمالید به صورتتون آروم ماساژ بدید پوستتون آبکشی کنید بعد با شوینده بشورید مثه پوست بچه میشه‌.

منویاماهی صدامیزنن یامرغابی

صدای همه رودراوردم ازبس حموم میرم،درکنارش اگه هرروز روی لباس عطراسپری کنیم همیشه بوی خوبی میدیم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
دو روز یک بار حمام رفتن....یا حداقل دوش گرفتن حتی حمام نرفتید هم لباس عوض کنید اصلاح زیر بغل است ...

واقعا خودت روزی دوبار میری حموم؟ اردک های ما انقد حموم نمیرن... این فک کنم وسواس هس

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪