خانما من امروز ۴۰ هفته هستم گفتن دهانه رحمت بسته هست این سونو رو باید انجام بدی انجام دادم ولی تو گوگل خوندم گفتن باید ۵ نمره داشته باشه که من فقط ۴ نمره گذاشتن NSTنداره سونو کلا سونوی من دو دقیقه هم طول نکشید انجام داد به نظرتون چکار کنم درسته سونوش یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا اونجا که من میدونم ۸نمره است ۶نمره سونو ۲نمره ان اس تی اگه دور آب جنین خوبه و ان اس تی هم خوبه ...
من نوار قلب یا همون NSTرو زایشگاه انجام دادم اونجا هم واسم این سونو رو نوشتم ولی سونو رو یه جای دیگه نوشتم یعنی به نظرت چون من اونجا دادم واسم ننوشتن یا نه کلا خود دکتر سونو خنگه چیزی بلد نیست
من هر هفته انجام میدم نمره بی پی پی رو میزنه ۸از ۸ ونمیدونم چند تا دیگه هستن چیه همبشه دو و میزنه نرمال این هفته دیگه اخریشه ک انجام میدم و جمعه سز میشم😊