2777
2789

خانما من امروز ۴۰ هفته هستم گفتن دهانه رحمت بسته هست این سونو رو باید انجام بدی انجام دادم ولی تو گوگل خوندم گفتن باید ۵ نمره داشته باشه که من فقط ۴ نمره گذاشتن NSTنداره سونو کلا سونوی من دو دقیقه هم طول نکشید انجام داد به نظرتون چکار کنم درسته سونوش یا نه 

وای واسه منم همین بود

۴۰ هفته ساعت ۲ شب رفتم اورژانسی 

یعنی ۳ دقیقه هم نشد همسرهنگ بود

انقدر عصبی بودم 

دکترم دید گفت خوبه صبر کن تا آمپول فشار بزنیم😑نمرش و یادم نیست وای واسه دکتر فرستادم گفت خوبه

تا اونجا که من میدونم ۸نمره است

۶نمره سونو ۲نمره ان اس تی

اگه دور آب جنین خوبه و ان اس تی هم خوبه نگران نباش

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجا که من میدونم ۸نمره است ۶نمره سونو ۲نمره ان اس تی اگه دور آب جنین خوبه و ان اس تی هم خوبه ...

من نوار قلب یا همون NSTرو زایشگاه انجام دادم اونجا هم واسم این سونو رو نوشتم ولی سونو رو یه جای دیگه نوشتم یعنی به نظرت چون من اونجا دادم واسم ننوشتن یا نه کلا خود دکتر سونو خنگه چیزی بلد نیست 

وای واسه منم همین بود ۴۰ هفته ساعت ۲ شب رفتم اورژانسی  یعنی ۳ دقیقه هم نشد همسرهنگ بود انقدر ...

چرا اورژانسی یعنی درد داشتی من همینجوری رفتم این سونو رو نوشتن چهار نمره بوده یا ۵ تا 

من هر هفته انجام میدم نمره بی پی پی رو میزنه ۸از ۸ ونمیدونم چند تا دیگه هستن چیه همبشه دو و میزنه نرمال این هفته دیگه اخریشه ک انجام میدم و جمعه سز میشم😊

وخدایی که به شدت کافی است....
من نوار قلب یا همون NSTرو زایشگاه انجام دادم اونجا هم واسم این سونو رو نوشتم ولی سونو رو یه جای دیگه ...

الان عدد AFرو چند زده

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
من هر هفته انجام میدم نمره بی پی پی رو میزنه ۸از ۸ ونمیدونم چند تا دیگه هستن چیه همبشه دو و میزنه نر ...

میشه لطفا بهم بگین چنتا نمره هستن میتونید یه عکس از سونوی شما واسم بفرستین یا اگه میخواین میتونم یه عکس از سونوی خودم بفرستم ببین شبیه من هست یا نه 

۲۰

عزیزم بالای ۲طبیعیه

ولی باز به دکتر خودت نشون بده و اینکه سونو ۸نمره است نمیدونم چرا مال شما۴

سونوی شما NSTهم داره یا نه 

بله من nstهم میرم هفته ای یه بار انجام میدم جداگونه تو بیمارستان انجام میدن سونو رو بیرون

الان سونوها پیشم نیستن که عکسشو برات بفرستم 

وخدایی که به شدت کافی است....