سلام میدونم حوصله خوندن متنو ندارین اما اینو بخونین. این آخرین تاپیکیه که میزنم میخوام برم از نی نی سایت همه مشکل منو نمیدونین ندونینم مهم نیس فقط اونایی که میخونین هیچوقت با احساس ینفر حتی ناخواسته بازی نکنین آلانکه این متنو مینویسم توبمو شکستم و نیمه مستم بعد شیش ماه دارم سیگار میکشم سر یه حرف نابجا شایدم بجا عاقم کردن این و میزارم اینجا بمونه واسه همه دخترایی که درگیر یه رابطه این هیچوقت به هیچ قیمتی نذارین کار به عاق والدینتون بکشه هرچند به عاشقا اثر نداره بتو حاصلی ندارد غم روزگار گفتن والسلام
فک کنم مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم درگیرم ولی هیچوقت نمیزارم چیزی خراب بشه الانم یکم فکر کن ، حتما یه راهی وجود داره که بتونی وضع ...
مثلا چجوری گند زدم بدجور رفتم حرف بزنم باهاش یه آبرو ریزی دیگه درست شد بابا جانم داغ کرده خونه خواهرمم همه رفتن گند منو صاف کنن من اینجا دارمم......بیخیال کار ازین بد تر نمیشد حلقم و انداخت تو جوب انقد ازم بیزار بود میفهمی گفت از بودن بامن ......آلان فقطمبخوام یادم بره مثل قدیما
فک کنم مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا