صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عنوان هرکی قرعه کشی ایرانخودرو برنده شده بیاد 88 بازدید | 15 پست سلامگفتن تا تاریخ ۸ دی وقت داریم برای واریز..یعنی تا ۱۲ شب یکشنبه یا دوشنبه ام شاملش میشه؟ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤ 1399/10/06 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 برنده شدی ؟😍😍😍😍 اره عزیزم❤ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18138 ۸دی چندشنبه اس تا ۱۲ شب همون روز میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 ۸دی چندشنبه اس تا ۱۲ شب همون روز مرسی عزیزم❤ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
ماماقندی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1315 اره عزیزم❤ عزیزم مبااااارک باشه چی برنده شدی؟ ما مثل هزار دفعه ی قبل برنده نشدیم 😂😂😂😂 آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عزیزم مبااااارک باشه چی برنده شدی؟ ما مثل هزار دفعه ی قبل برنده نشدیم 😂😂😂😂 پارس برنده شدیم عزیزمانشاءالله ب زودی اسمتون دربیاد💙💙 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17434 عزیزم مبااااارک باشه چی برنده شدی؟ ما مثل هزار دفعه ی قبل برنده نشدیم 😂😂😂😂 مث ما🥴 در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
ماماقندی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1315 پارس برنده شدیم عزیزم انشاءالله ب زودی اسمتون دربیاد💙💙 خیلی مبارکتون باشه عزیزم خوشحال شدم از برنده شدنتون 😘😘😘😘 آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده
ماماقندی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1315 مث ما🥴 ما اصلا شانس نداریم آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 خیلی مبارکتون باشه عزیزم خوشحال شدم از برنده شدنتون 😘😘😘😘 ممنون عزیزم 💙قربونت خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
ماماقندی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1315 پارس برنده شدیم عزیزم انشاءالله ب زودی اسمتون دربیاد💙💙 عزیزم الهی به سلامتی فارغ بشی .قدم نی نی تون پر از خیر و برکت باشه براتون معلومه که حسابی خوش قدمه ماشاالله آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده
ماماقندی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1315 ممنون عزیزم 💙 قربونت 😘😘😘 آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عزیزم الهی به سلامتی فارغ بشی .قدم نی نی تون پر از خیر و برکت باشه براتون معلومه که حسا ... ممنون گلم دعا کن بمونه برام با بدبختی حامله شدم 😭😭😭💙 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
ماماقندی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1315 ممنون گلم دعا کن بمونه برام با بدبختی حامله شدم 😭😭😭💙 عزیزدلم الهی خداحافظ و نگه دارش باشه . اگه قابل باشم حتما😘😘😘😘 آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده