2777
2789

وولا منم همچی خابی دیدم ۱ساله ک میگذره خبری نیس😕

همین ک گناهام امرزیده شده خیلی خوبه پس 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسه تا کی میخوای خواب ببینی؟😂😂

وای😂😂😂همینو بگو..دیگه بچه نمیخوام ولی دختر هم دلم میکشه.😂

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
وای😂😂😂همینو بگو..دیگه بچه نمیخوام ولی دختر هم دلم میکشه.😂

خداییش سه تا بچه سخته باید سعی میکردی یکی از همون دوتا دختر بشه😬

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
وولا منم همچی خابی دیدم ۱ساله ک میگذره خبری نیس😕 همین ک گناهام امرزیده شده خیلی خوبه پس 

اره ایشالا همون آمرزیده شدن گناه و رزق و روزی باشه

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤
منم همچین خواب هایی دیده بودم ....ولی هیچ تعبیری نداشت اتفاقاً بچه پسر بود و منم شیر دادم بهش

میگن گناهامون آمرزیده میشه و رزق و روزیه

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤
خب چون فاصلشون زیاد میشه امکانش هست رحمت تنبل بشع  برو دکتر ئ راهی پیش پات بزاره ک بعدا ب مشکل ...

مرسی از راهنماییت.من خیلی زود این دوتا باردار شدم فکر نکنم چیزی بشه.دومی ک ناخواسته بود فداش بشم...ولی من نمیتونم ریسک کنم اخه دوتا پسر دارم تعیین جنسیت هم گرونه.تا ببینم در اینده چی میشه.خدا بزرگه

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
خداییش سه تا بچه سخته باید سعی میکردی یکی از همون دوتا دختر بشه😬

اخه اولی ک جنسیت مهم نبود.دومی هم ناخواسته شد😐😂😐حالا کجا معلوم دختر بشه؟منم اعصاب سه تا پسر ندارم😄

مرسی از راهنماییت.من خیلی زود این دوتا باردار شدم فکر نکنم چیزی بشه.دومی ک ناخواسته بود فداش بشم...و ...

اره خدا بزرگه ی وقت دیدی سومی هم ناخواسته🤭خدارو چه دیدی یه دخمله نااز اومد توو  بغلت😉

خدایا شُکرت❤🧿
اخه اولی ک جنسیت مهم نبود.دومی هم ناخواسته شد😐😂😐حالا کجا معلوم دختر بشه؟منم اعصاب سه تا پسر ندارم ...

ول کن ریسک نکن، اگه بشه پسر سومی هم😑

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
ول کن ریسک نکن، اگه بشه پسر سومی هم😑

😢خودمم تحمل ریسک ندارم.فقططططططططط اگه دختر بشه میخوام ک بعید میدونم.توکل بر خدا😘

😢خودمم تحمل ریسک ندارم.فقططططططططط اگه دختر بشه میخوام ک بعید میدونم.توکل بر خدا😘

فک کنم الان راه های تضمینی هس برا تعیین جنسیت

اره خدا بزرگه ی وقت دیدی سومی هم ناخواسته🤭خدارو چه دیدی یه دخمله نااز اومد توو  بغلت😉

فدات مهربون😘😘😍اگه تیکرت مال بارداریه،ان شاا... ب سلامتی بیاد بغلت.😘

فک کنم الان راه های تضمینی هس برا تعیین جنسیت

اون گرونه خیلی.حالا تا چن سال دیگه ببینم چی میشه .خیلی وقت دارم.الان 24سالمه تقریبا.😄