2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور که معلومه چند وقت دیگه باید عکس بی بی چک مثبتمو بذارم😂

ان شاا...😄مال من ک ب حقیقت پیوست.البته فقط خواب پسر.ببینم خواب دختر چی میشه. 😂😂😅وای یادش افتادم چ دختر جیگری بود😄

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
ان شاا...😄مال من ک ب حقیقت پیوست.البته فقط خواب پسر.ببینم خواب دختر چی میشه. 😂😂😅وای یادش افتادم ...

من تاحالا چندبار خواب دیدم که بچه دار شدم ولی حامله نشدم ولی اینبار دفعه اولی بود که دیدم دارم شیر میدم بهش

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی...👸❤
ای جونم مبارک باشه عزیزم ولی من کسیو تو اطرافیان ندارم حامله باشه

خب ایشالا خبرخوش میگیری..منم یه ماه بعد از خابم فمیدیم بارداره

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
اتفاقا خواهر منم این خوابو دیده بود  انشالله تعبیرش برای من بشه حامله بشم

ایشالاااااااااا

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
۱۰سااال چه خبره ۲تا پسر داری ۱۰سال دیگه چند سالت میشع

هجده بچه اولم دنیا اومد.ده سال دیگه پسرهام پانزده و سیزده ساله هستن 😂و خودم34تقریبا.

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
منم دقیقا همین خوابو قبلا دیدم.دوتا پسر گیرم اومد😂چن وقت پیشم خواب یه دخمل خوشکل سفید ناناز دیدم ک ...

بسه تا کی میخوای خواب ببینی؟😂😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
من تاحالا چندبار خواب دیدم که بچه دار شدم ولی حامله نشدم ولی اینبار دفعه اولی بود که دیدم دارم شیر م ...

منم شیر میدادم.این خوابا تعبیر خاصی داره ولی خواب خوبیه😍😘

هجده بچه اولم دنیا اومد.ده سال دیگه پسرهام پانزده و سیزده ساله هستن 😂و خودم34تقریبا.

خب چون فاصلشون زیاد میشه امکانش هست رحمت تنبل بشع  برو دکتر ئ راهی پیش پات بزاره ک بعدا ب مشکل نخوری عزیزم

خدایا شُکرت❤🧿