2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شیرازم زیر نظر دکتر صیادی رفتم پیشنهاد ای وی اف داده نمیدونم انجام بدم یا خرنوب استفاده کنم یکم ...

خودتو کاملا تقویت کن بماهم دکتر سیروس رستمی گیشنهاد ای وی اف داد ولی گفتم خودم 6 ماه زمان میذارم تا خوب بشم هم خودم هم همسرم بعد میرم دکتر  واین 6 ماه مرتب قرص و دارم داریم میخوریم  تمام تلاشم میکنم بعد ک حداقل خودم برای ای وی اف سالم باشم چون بعضیا رحمش ن سرده ک بچه سقیط میشه بعصیا مرطوب میشه ک بچه سقط میشه اونوقت پ. ل و زمان هر دوش هدر میره یکماه رژیم حذف سردیا بگیر هم خودت هم شوهرت. یکماه هورمونی ور حذف کن یکماه زحمتو گرم کن کلا بدنتو سرحال کن ک اگر ک خاسی ای وی اف کنی خوب باشه و نتیجه ببینی

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم
خودتو کاملا تقویت کن بماهم دکتر سیروس رستمی گیشنهاد ای وی اف داد ولی گفتم خودم 6 ماه زمان میذارم تا ...

البته من امید دارم و امیدارم تا قبل آیو ی اف خوب شم😇آن شالله ک نتیجه بگیرم منو جزو دوستات بذار  ک قرصا یک مصرف کردیم و بگم چون کاملا خودسرانه اومدیم جلو ولی نتیجش عالیه

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم
خب از کجا بفهمیم به بدنش سازگار؟شوهرم تعداد اسپرمش مشکل داره

راستش با دکتر طب سنتی مشورت کنین راهنماییتون کنن مثل فامیلمون سرخود استفاده نکنین عزیزم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔