2777
2789
عنوان

زن گرفتن

278 بازدید | 19 پست

چرا به پسرها که میگیم برید از روستا زن‌بگیرید ناراحت میشن مگه دخترهای روستایی چشونه خیلیم خوبن وبسازن و بعد الآن دیگه همه زندگی ها مدرن شده روستا وشهر فرقی نمی کنه پسرهای فامیلمون‌ مجرد موندن ولی حرف مادرهاشونو گوش نمیدن برن از روستا زن‌بگیرن بیارن ومتاهل بشن و زندگی کنن مثل آدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما خواستگاری یه دختر خانم روستایی برای برادرم رفتیم دختره توقع اش از ده تا شهریا بالاتر بود کجا بسازن گفت شب خواستگاری رسمی آیفون جهاز فلان خرید فلات والا داداش منم نداشت گفت به مرور میخرم الان ندارم اونطوری عروسی بگیرم با هزار تا مهمون تالار فلان شهر نشد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

خب دختری که تو شهر زندگی میکنه، قبول میکنه پسری از روستا بیاد و باهاش ازدواج کنه؟ 

شریف بودن ادمها اولویت داره نه شهری و روستایی بودن شون.  ولی خب واقعیته که ممکنه باهم نسازن. 

البته پسرعموی خودم رفته از روستا با یک دختر خانومی نامزد کرده.  انصافا دختره از جهت ظاهر واقعا چهره زیبایی داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب دختری که تو شهر زندگی میکنه، قبول میکنه پسری از روستا بیاد و باهاش ازدواج کنه؟ شریف بودن ادمها او ...

بله عزیزم مشکلش چیه؟ فکر نمی‌کردم همچین مسائلی مهم باشه 

اکثر عروسای عمو بابام از اطراف هستن 

بله عزیزم مشکلش چیه؟ فکر نمی‌کردم همچین مسائلی مهم باشه اکثر عروسای عمو بابام از اطراف هستن

تفاوت فرهنگی.  تفاوت دیدگاه.  تفاوت محل زندگی 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401