هرکی هرتجربه ای داره بگه.احساس میکنم شیرم کمه.سینه هام شله شلن.لطفا تجربه هاتون ک نتیجه گرفتین بهم بگین ممنون
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم اولین چیزی که بهت توصیه میکنم شیر دادن زیاد به بچت هست یعنی مکیدن مداوم سینه شیر رو زیادتر میکنه...دوم خوردن رازیانه ...از عطاری بگیر آسیابش کن و هر روز مقداری بخور....عالیه...سوم خوردن سوپ ...آبگوشت ...کله پاچه... واینجور چیزاست
عزیزم اولین چیزی که بهت توصیه میکنم شیر دادن زیاد به بچت هست یعنی مکیدن مداوم سینه شیر رو زیادتر میک ...
ممنون عزبزم...اخه میگن رازیانه برا بچه پسر ضرر داره؟
عزیزم این روش خیلی جواب میده .چای کم رنگ روحتمابخور.آبجوی اسلامی خیلی تاثیرداره.صبح تاصبح یک قاشق چای خوری پودرچهارمغزکه شامل گردوپسته بادام وفندق میشه روبخور.آخرسراینکه فقط تامیتونی شیربده نینی بخوره حتی اگه نینی قوی مک نمیزنه بده یه بچه دیگه بخوره
پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
زیاد بده بخوزه ،اگه حساسیت ندازی شیرو و مایعات بخور من ماکارونی شیرمو زیاد میکنه،رازیانه ،شیر افزا خ ...
خوتب ک بچه نمبزاره بخابم