هرکی هرتجربه ای داره بگه.احساس میکنم شیرم کمه.سینه هام شله شلن.لطفا تجربه هاتون ک نتیجه گرفتین بهم بگین ممنون
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم این روش خیلی جواب میده .چای کم رنگ روحتمابخور.آبجوی اسلامی خیلی تاثیرداره.صبح تاصبح یک قاشق چا ...
ممنون گلم حتمنا امتحان میکنم
خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
برای هر کسی یه چیزی خیلی شیر میاره مثلا بعضیا شیر عسل بعضیا ماکارونی بعضبا سوپ جو بعضیا برنج بعضیا ر ...
شیر تا دوسه روز پیش خوب بود سینه هام سفت میشدن بعد ک میخورد شل میشدن وزنشم خوب بود.ولی دوسه روزه سینه هام شلن احسای میکنم نی نی سیر نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هورمون پرولاکتین یا شیر دهی تو خواب ترشح میشه حنما سعی کن بخوابی من میخوابم بیدار میشم سینه هامسنگه
چطور میخابی بچت اذیت نمیکنه بچه من نمبخابه
منم شیر دارم ولی خودش شیرمو کم میخوره دبگه مجبوری شیر خشک میدم بعضی وقتام معمولا تو خواب یا وقتی از خواب بیدار میشه یا میخواد بخوبه و خواب گرفتتش میدم سینمو شیر خودمو میخوره