2777
2789

من که اصلا نتونستم..الانم که ارومتر شده خوابم نمیبره

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده بود

طوفان شدید..خیلی سر و صدا بود..اصلا نمیشد خوابید

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
منم مشهدیم دقیقن اصلا نتونستم بخوابم  چن ساعت دیگم هفتم بابابزرگمه از دیروزم اصلا نخوابیدم&nbs ...

من هم نگران بودم بخاری اتاق بچه ها یک وقت مشکل بخوره..هی لوله رو دست میزدم..شبی بود

طرف ما که از ۱۲ شب شروع شده، هنوزم تموم نشده لامصب یه دقیقه نخوابیدم اه

خوش به حال خوش خواب ها

طوفان شدید..خیلی سر و صدا بود..اصلا نمیشد خوابید

خخخخ

من ک راحت خوابیدم بعد از یه ماه دخترم شب خوابید منم استفاده کزدم 😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خخخخ من ک راحت خوابیدم بعد از یه ماه دخترم شب خوابید منم استفاده کزدم 😂😂😂

به به..خسته بودی حتما حسابی

به به..خسته بودی حتما حسابی

آره حسابی 

دیروز نخوابیدم 

شب قبلشم کم خوابیده بودم یعنی منو دخترم ساعت 7:30 بعدازظهر خوابیدیم تا 5:30 صبح😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
آره حسابی  دیروز نخوابیدم  شب قبلشم کم خوابیده بودم یعنی منو دخترم ساعت 7:30 بعدازظهر خو ...

جانم😀