2777
2789
اره عزيزم نه برفي ك بشينه رو زمين(البته من الان ٤.٥ روزه خونم حتي جلو پنجره هم نرفتم ك بيرونو ببينم ...

وای تو بار دار شدی ؟ من هر وقت امضاتو می‌دیدم برات دعاو صلوات می‌فرستادم 😍😍😍🤩🤩🤩خیلی خوشحال شدم  

خدارو شکر عزیزم انشالله که سالم و سلامت بیاد تو بغلت

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو بار دار شدی ؟ من هر وقت امضاتو می‌دیدم برات دعاو صلوات می‌فرستادم 😍😍😍🤩🤩🤩خیلی خوشحال شدم ...

فدات شم عزيزم مرسي سلامت باشي گلم❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چایی شیرینم نمیشه بخوری؟امتحان کن هرچیزی رو شاید تونستی 

هيچي 😭😭

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فك نكنم براي ويار چيزي بدردم بخوره

به من گفت عرق کاسنی و بید مشک و خاکشیر با نمیدونم یکی دوتا چیز دیگه بود بخورم خوب میشم‌.عق میزدم و میخوردم اینقد حالم بد بود اصلااا نمیفهمیدم تاثیر داره یا نه.فقط به زور شوهرم میخوردم

به من گفت عرق کاسنی و بید مشک و خاکشیر با نمیدونم یکی دوتا چیز دیگه بود بخورم خوب میشم‌.عق میزدم و م ...

به من گفتن اب ميوه بخور

ولي ميخورم بعد ٣ دقيقه مياد بالا

فك نكنم براي ويار چيزي بدردم بخوره

من ویار لواشک داشتم مث دیوونه ها یعالمه می‌خوردم ب هیشکی نمی‌دادم😅باز یمدت از بوی مرغ حالم بهم میخورد .ولی اگ غذا نخوری ضعیف میشی دندونات ازبین میره .چون بچه نیازشو از بدن مادر برمیداره .بچتم ضعیف میشه .

الهیییی پرتقال حالا چرا؟؟😅😅

نمیدونم کلا عجیب غریبه اونروز رفته فروشگاه خداشاهد من فقط گفتم گوجه بخر با کاهو پیچ رفته سه تا خیار گرفته سه تا گوجه ۸تا از این شامپو شبنم بزرگا کاهو هم که یادش رفته بود میگم اینهمه شامپورو میخام چیکار من میگه ۳سال تاریخ داره خیلی کارا عجیب میکنه امشبم فرستادم شلغم بخره ۱۵کیلو پرتقال خریده بابامم اینجوره ینی پدرزن و دوماد ادمو پشیمون میکنن بفرستیشون خرید  عادت کردم دیگ 

عزیزم اب زرشک چی اونم بد میکنه حالتو؟

اونو امتحان نكردم ولي مطمئنم ميكنه

اب انارو كه خوردم موقع بالا اوردن خيللي اذيت شدم انگار تمام گلوم زخم شد

فک کنم هرچی دلت برمیداره بخور ن زوری.هوس هیچی نمیکنی؟

نه انقدر بالا اوردم هوس هيچي نميكنم

نمیدونم کلا عجیب غریبه اونروز رفته فروشگاه خداشاهد من فقط گفتم گوجه بخر با کاهو پیچ رفته سه تا خیار ...

اشکال نداره عزیزم شما به نیت مثبت به این قضیه نگااا کن‌.هرروز آب پرنقال تازه بگیررر‌.به به

نميتونم خواهر هررررچي بخورم بالا ميارم بيسكوييت نون ...نون خشك اب هرچيزي ك فكرشو بكني حتي ١٠ دقيقه ...

اااااا یکی مثل من پیدا شد😐😐😐

سر دوتا بارداری تا لحظه زایمان بالا اوردم

برای معده ت دکتر دارو نداد؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊