2777
2789

اخ اخ من عااااشق رعد و برقم عاشق طوفاان حس خوبی داره😍

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نيستم از تهوع شديد و استفراع نميتونم بخوابم😭

شیرینای حاملگیه دیگه 

منم تا شش ماهگی بجز نون خشک هیچی نمتونستم بخورم 

همش امپول تقویتی میزدم 

ولی اینم بدون یهو یه شب میخابی صب بیدار میشی در کمال تعجب دیگه اصصصصصصلا ویار نداری یهویی خوب خوب میشی حدود ۵/۶ ماهگی

بیا پیشم من تنهام 😃😅آره همش مث آسمون قرمبه

چه خووبه😍😁

تهرانم باروني بود ولي سر و صداي خاصي نداشت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شیرینای حاملگیه دیگه  منم تا شش ماهگی بجز نون خشک هیچی نمتونستم بخورم  همش امپول تقویتی ...

شيرين نيست در حال حاضر

صبحا خون بالا ميارم 

شبا هم اينجوري خواب ندارم هر ١٠ دقيقه بالا ميارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برا ما که شیشه افتاد شکست کم مونده بوداز ترس به خودم .... 😂 😂 😂 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
شيرين نيست در حال حاضر صبحا خون بالا ميارم  شبا هم اينجوري خواب ندارم هر ١٠ دقيقه بالا ميارم

نون خشک یا بیسکوییت ترد بخور 

من امپول دمیترونم میزدم فایده نداشت 

باورت نمیشه میخاستم تا دکتر برم بیام دههه بار شوهرم میزد بغل که بالابیارم 

خیلی سخت بود

ولی وقتایی که تهوع میگیری و بالا میاری 

بینش هی نفس عمیق بکش که عضلات شکمت زیاد ب رحمت فشار نیارن

همش صدای افتادن از حیاط میاد من اپارتمانم۵واحده .رگبار .از سروصدا خوابم نمیبره.الان شما تهرانی؟برف ا ...

آره منم خوابم نمیبره فک میکنم الاناس که سقف بریزه رو سرمون🥴🥴

نون خشک یا بیسکوییت ترد بخور  من امپول دمیترونم میزدم فایده نداشت  باورت نمیشه میخاستم ت ...

نميتونم خواهر هررررچي بخورم بالا ميارم

بيسكوييت نون ...نون خشك

اب هرچيزي ك فكرشو بكني حتي ١٠ دقيقه چيزي توو معدم نميمونه شديدا دارم ضعيف ميشم اب بدنم خشك شده

صورتم تيره شده 

انقدرر بهم فشار مياد از معدم خون مياد ميترسم زخم معده بگيرم

سرم زدم خوب نشدم سرم توو دستم بالا مياوردم امپول زدم خوب نشدم

قرص خوردم نميشه

اب انار گفتن بخور نشد هيچي جواب نميده

هر وور صبح تا شب گشنم تشنم 

برقای شمام قطع شده واسه ما قطع شده پکیجم خاموش شده هیچی دیگه فک کنم تا صبح خونمون یخچالشه با این سرم ...

نه واسه ما قطع نشده وااای چکار میخواین بکنین توی این سرمااااا