2777
2789
همش صدای افتادن از حیاط میاد من اپارتمانم۵واحده .رگبار .از سروصدا خوابم نمیبره.الان شما تهرانی؟برف ا ...

اره عزيزم

نه برفي ك بشينه رو زمين(البته من الان ٤.٥ روزه خونم حتي جلو پنجره هم نرفتم ك بيرونو ببينم)

ولي بارون چرا صداش ميومد

دلم همچين هيجاني ميخواد شايد حالم بهتر ميشد🙁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته که اینجوری واستون.دکتر چیزی نگفت؟؟؟

دكتر هرچي نوشت تاثير نداشت😭

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نميتونم خواهر هررررچي بخورم بالا ميارم بيسكوييت نون ...نون خشك اب هرچيزي ك فكرشو بكني حتي ١٠ دقيقه ...

دقیقا مث منی من حتی چایی رو بالا میاوردم چهار کیلو وزن کم کردم 

ولی میگم یهویی همش قطع میشه 

من انقد اسید معده بالا اوردم تمام دندونام پکیدن!

ولی تموم میشه !

بببین مامای من خیلی حاذق بود 

میگف بخور بزار بالا بیاری 

تو مطمعن باشن تو همون جوبدن و بلع غذا کلی ویتامین و جذب میکنی 

چیزایی ک ب من میگفت بخورم

سینه مرغ و نمک 

سبب زمینی اب پز و نمک 

کباب گوشت بدون چربی 

نون خشک 

سیرابی 

دل مرغ کبابی 

سرخ کردنی و غذای ربی رو حذف کن کامل

نه بابا دورن بعدم تواین سرما با این بادو طوفان چجوری بریم همجام که ظلماته بسکه تاریکه خداخودش رحم کن ...

لباس گرم تن نی نی کن خودتونم همینطور.چند تا پتو هم روی خودتون و نی نی بندازین

دقیقا مث منی من حتی چایی رو بالا میاوردم چهار کیلو وزن کم کردم  ولی میگم یهویی همش قطع میشه&nb ...

كاش ميتونستم بخورم و بجووم

نميدونم چه مرضيه تا ميذارم توو ذهنم يه لقمه به سرفه شديد ميفتم و با فشار بالا ميارم😭😭

اوووه پس همه ی ایران طوووفانه

اره بابا از کانال کولر صدا میاد دیشب ک وحشتناک بود حالا عمق فاجعه اینه شوهرم انگار قراره قحطی بیاد ۱۵کیلو پرتقال خریده یخچال جا نبود گذاشته حیاط باد میزنه به پلاستیکاش ادم خوف میکنه