2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیگه هر دو ساعت ۶۰تا بش بده..دختر من توی یک ماهگی هر دو ساعت ۶۰تا میخورد

پسر جاریم 15 روزشع هر دوشاعت 30 تا میدن عاروق میزنه و یکمن پنیری بالا میاره ولی بازم نمیخوابه و بخودش فشار میارع میگن گرسنشه بازم ی 30 تا دیگه میدن بهش بیومیل میدن؟شیرخشک خوبیه؟شیرخودشو ک بهش داد تو بیمارستان از دهن و دماغ بالا اورد بیمارستان گفت بهش سیرخشک بده

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
پسر جاریم 15 روزشع هر دوشاعت 30 تا میدن عاروق میزنه و یکمن پنیری بالا میاره ولی بازم نمیخوابه و بخود ...

اره دختر منم همینقدر میخورد هر دوساعت ۳۰تا..توی خواب بچه زور میزنه همش کش و قوس میاد اینا کاملن بدای نوزاد طبیعیه همه اینطورن...پنیری هم بالا اوردن واس همه هست کاملن عادیه فقط بعد شیر خوردن حتمن عارقش رو بکیرید..الان خابش تنظیم نیس خودش کم کم درست میشه باید باهاش تحمل کنه.دخترم شیرخشک اپتامیل میخوره..کلن شیر خشک خوبه بچه نفخ و دل درد نمیگیره..شبر مادر همش نفخه..من هیچ اعتقادی به شبر مادر ندارم و خیلی راضیم که دخترم رو شبر خشک دادم..

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
اره دختر منم همینقدر میخورد هر دوساعت ۳۰تا..توی خواب بچه زور میزنه همش کش و قوس میاد اینا کاملن بدای ...

توی خواب نیست روز زدنش تو بیداری...بچه شیرخشکی روزی 4 ..5 بار خرابکاری میکنه؟جاریم میگفت روزی 4 5 بتر خرابکاری داره

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
توی خواب نیست روز زدنش تو بیداری...بچه شیرخشکی روزی 4 ..5 بار خرابکاری میکنه؟جاریم میگفت روزی 4 5 بت ...

توی بیداری و خواب این کاراش طبیعیه هی کش و قوس میدن بونشون رو زور میزنن...اره گلم ممکنه یه وقتایی تا یک هفته پی پی نکنه یه وقتایی ممکنه روزی ۷بار هم پی پی کنه طبیعی..من توی گزوهی بودم تجربه مادرا رو دارم بهت میگم....

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم