2777
2789
خوب صاحبخونه ها چه گناهی کردن مقصر دولت مسبب گرانی و بد بختی مردم

اونکه اره 

کلن میگم هرسال ازاین خونه به خونه اسباب بکشن جابجابشن،لوازماهم ک توی اسباب کشی داغون میشه.تازه محل جدیدوادمای جدید معلوم نیست چطوری باشن ادماش .خیلی سخته

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=169914275]گیانکم مه له وقته شی کردمه هاتمه اس تهران ولی خو کردنا له همه جا فره اس متاسفانه[/QUOT الان ل مهاباد کمه وضعیت زرده شکور...انشالله که خلک رعایت بکن تو او بیه او درده بیه درمانه....

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
اول جوونی تو خونه قدیمی الان احساس میکنم ۴۰ ۵۰ سال دارم بخدا🥺🥺🥺🥺😓😓😓

درست میشه.تااخرعمرک نمیخوای اونجابمونی.سالت تموم شد جابجابشو برو یجابهتر

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪
درست میشه.تااخرعمرک نمیخوای اونجابمونی.سالت تموم شد جابجابشو برو یجابهتر

دوسدارم بسازیم زودی بریم خونه خودمون ..زمین داریم ولی پول شروعشو نداریم

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩
اونکه اره  کلن میگم هرسال ازاین خونه به خونه اسباب بکشن جابجابشن،لوازماهم ک توی اسباب کشی د ...

با این وضع تورم

خالا همه مستاجر میشن

سعی کن وسایل تزییتی زیاد نخری تا نستاجری اذیت نشی

من خیلی از وسایلم شکسته یا گم شده تو جابجایی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
دوسدارم بسازیم زودی بریم خونه خودمون ..زمین داریم ولی پول شروعشو نداریم

خب عزیزم تااونموقع میتونی جابجابشی ویه خونه بهتربشینی بدون مزاحم

با این وضع تورم خالا همه مستاجر میشن سعی کن وسایل تزییتی زیاد نخری تا نستاجری اذیت نشی من خیلی از ...

من ک خونه بابام میشینم الان خیلی ساله .ولی قبلنا ازاین خونه به اون خونه زیادرفتم سخته