2777
2789
عنوان

خانما خواهشا بیاین کمکم کنین

84 بازدید | 14 پست

خانما کسی هس مستاجر باشه ...سخت نیس براتون ..چکار میکنین تا سخت نگذره ..من از فکر و خیال دیوونه شدپ ...میگم کاش فقط یه کانکس داشتیم ولی مال خودمون بود😭😭

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩

منم... امضام رو بخون..... دست به تونبون همه شدم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره بابا، الان اعصاب خودتو تا کی میخوای خورد کنی، لذت ببر از زندگیت و در لحظه زندگی کن،

وای بخدا همسرمم همش همینو‌میگه تا میرم تو فکر میزنم زیر گریه میبرتم بیرون اما چ فایده خوب نمیشم ک نمیشم .قول داده تا ۴ ماه دیگه خونمونو درست کنه اما وضع مالیمون خوب نیس🥺🥺🥺🥺

وای ن حتی اپن هم نداره ..دل آدم میگیره اول عمری تو خونه قدیمی🥺🥺

آره ولی میتونی سنتی بچینیش حالشو ببری، هیچ وقت چیره ایده آل نسیب آدم نمیشه پس از خمینی که داری بیشترین لذتو ببر، بزن تو اینترنت چیدمان سنتی و قدیمی ببین جیگرت حال میاد ، خودت خونتو قشنگ کن

آره ولی میتونی سنتی بچینیش حالشو ببری، هیچ وقت چیره ایده آل نسیب آدم نمیشه پس از خمینی که داری بیشتر ...

کاش بشه امیدوارم بتونم با این روش خودمو از فکر و خیالش در آرم🥺

کاش بشه امیدوارم بتونم با این روش خودمو از فکر و خیالش در آرم🥺

آره عزیزم من یکی از دوستام یه سوییت کوچیک داشت کمکش کردم چیدش با همین چیزایی که داشت اینقد خوب شده همه میگن چقدر خوب و مرتب شده

تو اینترنت diy furniture سرچ کن کلی ایده بهت میده 

آره عزیزم من یکی از دوستام یه سوییت کوچیک داشت کمکش کردم چیدش با همین چیزایی که داشت اینقد خوب شده ه ...

مرسی عزیزم از کمکت فدای محبتت میرم ببینم چیکارش میتونم بکنم😘