2777
2789
عنوان

تجربه سقط کمک :(

271 بازدید | 34 پست

دوستان اونایی که تجربه سقط پزشکی داشتن و سقطشون با دارو بوده میشه لطفا بگین اولین پریودتون چقدر بعد بود و چقدر طول کشید؟ آیا از حد معمولش بیشتر بود؟ 

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

حدود ۲۵ روز بعد سقط

نه مثل همیشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
حدود ۲۵ روز بعد سقط نه مثل همیشه

پس من چم شده؟ تموم نمیشه😭😥

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل همیشه بود . البته دو سه روز تاخیر داشت که خب چیزی نیست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
 مثل همیشه بود . البته دو سه روز تاخیر داشت که خب چیزی نیست 

مرسی

برا من تموم نمیشه الآن دو هفته شده😭

33 روز بعد سقط شددددید همراه با دفع لخته..  سونو دادم بقایا دارم...  هرچی دارو مصرف کردم ...

من قبل ترخیص از بیمارستان سونو دادم گفتن بقایا نداری مرخص شدم

تا چندوقت خونریزی و لکه بینی داشتم بعد پاک شدم بعد پریود شدم. پریودم نرماله لخته نداره و حجمش زیاد نیست ولی تموم نمیشه! کم میشه دوباره انگار از اول شروع میشه

خیلی میترسم یعنی چم شده؟!😥😭

من قبل ترخیص از بیمارستان سونو دادم گفتن بقایا نداری مرخص شدم تا چندوقت خونریزی و لکه بینی داشتم بع ...

سقطو نمیدونم ولی من بعد زایمان هشتاد روز خونریزی داشتم تمومم نمیشد رفتم دکتر چنتا ویتامین داد قطع شد

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
مرسی برا من تموم نمیشه الآن دو هفته شده😭

شاید بقایا داشتی . که داره دفع میشه 

یه سونو برو

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سونو نرفتی؟ 

قبل ترخیص از بیمارستان انجام دادن گفتن بقایا نداری

رفتم دکتر گفتم سونو دادم دیگه ننوشت بعد برام یه سری آزمایش نوشت که هنوز جوابش نیومده. البته اون موقع هنوز اینقدر طولانی نشده بود. خیلی نگرانم😥

سقطو نمیدونم ولی من بعد زایمان هشتاد روز خونریزی داشتم تمومم نمیشد رفتم دکتر چنتا ویتامین داد قطع شد

ویتامین دی هم بود جزشون؟

آخه من ویتامین دیم پایینه