له شده میکس؟؟پسر من قبل اینکه دندون در بیاره برنج خالی جلوش میریختم بازی میکرد دهنشم میذاشت یا غذای سفت میدادم میخورد از اش و سوپ خودمون یکم له میکردم میخورد حالا هم گاهی سوپشو با پشت قاشق میزنم راحت میخوره اما گاهی یه دونه برنج نیمه کوچیکم تو سوپش له نشه استفراغ میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اصلا اولا که ب غدا افتاده بود میکس لب نمیزد بعد یهو دیگه اونجوری نخورد میکس کردم اما گاهیم همونجوری میدادم خیلی عادی بود زباد غذا خور نیس اما بلد بود خوردنو من خیلی خوشحال بودم میگفتم حداقل جویدن یاد گرفته اما حالا اصلا نمیدونم چجوری بهش غذا بدم همش استرس دارم الان گلوشو میگیره هی موقع غذا دست میکنه دهنش بخدا دیوونه شدم انقد گریه کردم استرس پدرمو در اورد
من خودمم حس میکنم دندون کلافش کرده اما اخه مثلا پریروز غذای خودمونو با چنگال له کردم یکم خورد ولی بی دردسر و عق زدن اما دیشب یه تیکه نون نتونست قورت بده یا یه تیکه کوچولو نارنگی 😭یوقت ولی نارنگی رو درسته میده پایین 😭