2777
2789
بچه یه ساله فقط باید غذای له شده بخوره ها

له شده میکس؟؟پسر من قبل اینکه دندون در بیاره برنج خالی جلوش میریختم بازی میکرد دهنشم میذاشت یا غذای سفت میدادم میخورد از اش و سوپ خودمون یکم له میکردم میخورد حالا هم گاهی سوپشو با پشت قاشق میزنم راحت میخوره اما گاهی یه دونه برنج نیمه کوچیکم تو سوپش له نشه استفراغ میکنه

پسرم زندگیم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیسکوئیت دستش میدادم قشنگ میخورد بدون اینکه گلوشو بگیره حالا دوتا دندون داره یه دونه هم بالا ولی از بغل وسطیا در نیومده اما بشدت بهم ریخته معدش 

پسرم زندگیم ❤
له شده میکس؟؟پسر من قبل اینکه دندون در بیاره برنج خالی جلوش میریختم بازی میکرد دهنشم میذاشت یا غذای ...

خب طبیعیه 

من نه خواهر برادر دارم نه بچه ولی تا اونجایی میدونم که تا ۳ سال و اینا سفت نمیخورن لراش تخم مرغ اب پز کن له کن بده بهش

گوشت له کن بده بهش اب پای مرغ بده بهش

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
بیسکوئیت دستش میدادم قشنگ میخورد بدون اینکه گلوشو بگیره حالا دوتا دندون داره یه دونه هم بالا ولی از ...

تب داره؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

شاید بهم ریختن مهپعدش برای دندون جدید باشه!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من ازغذای سفره بهش میدم دیگه میکس نمیکنم فقط یه ذره له میکنم میدم بهش

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
میکس شده نده دیگه بذار عادت کنه به جویدن 

اصلا اولا که ب غدا افتاده بود میکس لب نمیزد بعد یهو دیگه اونجوری نخورد میکس کردم اما گاهیم همونجوری میدادم خیلی عادی بود زباد غذا خور نیس اما بلد بود خوردنو من خیلی خوشحال بودم میگفتم حداقل جویدن یاد گرفته اما حالا اصلا نمیدونم چجوری بهش غذا بدم همش استرس دارم الان گلوشو میگیره هی موقع غذا دست میکنه دهنش بخدا دیوونه شدم انقد گریه کردم استرس پدرمو در اورد 

پسرم زندگیم ❤
نه اما اشکال نداره دندونش از بغل در اومده؟؟وسطیا در نیومدن بغلیش یکی در اومده از بالا 

بخاطر دندونه پس 

وای ورم میکنه یه طرفش بعد 

شاید بهم ریختن مهپعدش برای دندون جدید باشه!

من خودمم حس میکنم دندون کلافش کرده اما اخه مثلا پریروز غذای خودمونو با چنگال له کردم یکم خورد ولی بی دردسر و عق زدن اما دیشب یه تیکه نون نتونست قورت بده یا یه تیکه کوچولو نارنگی 😭یوقت ولی نارنگی رو درسته میده پایین 😭

پسرم زندگیم ❤
من ازغذای سفره بهش میدم دیگه میکس نمیکنم فقط یه ذره له میکنم میدم بهش

دندون داره؟؟بنظرتون دندون داشتن تاثیر نداره توی راحت جویدن و غذارو تو دهن چرخوندن؟

پسرم زندگیم ❤