2777
2789
اصلا اولا که ب غدا افتاده بود میکس لب نمیزد بعد یهو دیگه اونجوری نخورد میکس کردم اما گاهیم همونجوری ...

اخی عزیزم خب براش خوب بپز یکم لهش کن عب نداره سخت نگیر بالاخره یادمیگیرن خودشون هر بچه ای با اونیکی فرق داره

امید زندگیم دوقلوهام😍 

اولا اصلا بچه تو با بچه های دیگه مقایسه نکن مثلا چقدر میخورن   بعد بچه ها عادت شوه هرچند وقت یه بار عوض میشه با حساسیت ها ت نه اعصاب بچه رو بهم بریز نه اعصاب خودت ریلکس باش تجربه نشونم داد با ارامش بچه م بیشتر به حرفام گوش میده حتی غذا خوردنشون هم

مرا هزار امید هست وهر  هزار تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیزم ، دختر منم اینجوری بود ،وقتی دندون ها رو کامل دربیاره درست میشع

یعنی الان من چی بهش بدم؟میکس؟؟میترسم همینجور بمونه اگه میکس بدم یا همش میگم نکنه رفلکسه که انقد راحت میاره بالا 😭شما تا چ سنی میکس دادین؟

پسرم زندگیم ❤
اخی عزیزم خب براش خوب بپز یکم لهش کن عب نداره سخت نگیر بالاخره یادمیگیرن خودشون هر بچه ای با اونیکی ...

فقط میترسم یاد نگیره و میکس دادنم بیشتر ظلم باشه در حقش 

پسرم زندگیم ❤
دندون داره؟؟بنظرتون دندون داشتن تاثیر نداره توی راحت جویدن و غذارو تو دهن چرخوندن؟

شش تا داره یکی هم داره درمیاره الان هم که نمیتونن بجوین 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اولا اصلا بچه تو با بچه های دیگه مقایسه نکن مثلا چقدر میخورن   بعد بچه ها عادت شوه هرچند وقت یه ...

من سر مقدار خوردنش اصلا مقایسه کردم؟؟فقط خواستم ببینم کارش عادیه؟یا مشکلی هست و اینجوری میکنه وگرنه کم غذاست و منم عادت کردم ...

پسرم زندگیم ❤
اولا اصلا بچه تو با بچه های دیگه مقایسه نکن مثلا چقدر میخورن   بعد بچه ها عادت شوه هرچند وقت یه ...

اخه یه بار یه چی میخوره یه بار دیگه میام بدم باخیال راحت میشینم میبینم نمیتونه و عق میزنه 😭واسه همین همش استرس دارم یعنی الان چجوریه 😔

پسرم زندگیم ❤
یعنی الان من چی بهش بدم؟میکس؟؟میترسم همینجور بمونه اگه میکس بدم یا همش میگم نکنه رفلکسه که انقد راحت ...

منم تا یک سالگی میکس میدادم،ببین اصلا نگران نباش ،از الان شروع کن ،کم کم بهش غذا دادن ،مثلا برنج و با اب مرغ روش زیاد بریز نرم بشه ،کم کم بده بخوره،یا سیب زمینی و تخم مرغ و رو له کن با کره نرمش کن بده ،کم کم را بیوفته،دختر من الان سه سالشه،گاهی اوقات اصلا میلی به غذا نداره،دختر شما هم تا سه سالگی درست میشه

اگه دوست داشتین یه صلوات مهمونم کنین دوستان😘😍
من خودمم حس میکنم دندون کلافش کرده اما اخه مثلا پریروز غذای خودمونو با چنگال له کردم یکم خورد ولی بی ...

عزیزم بچه وزن گرفتنش مهمتر از بقیه چیزاس، میکس بهش بده، خیلی آروم بهش غذا بده که زده نشه 

به مرور زمان درست میشه

حالا چرا هی ایموجی گریه میذاری😳🙁 تاحالا دیدی بچه ای بزرگ شده باشه و غذا جویدن بلد نباشه که دلت بیخودی شور میزنه؟😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم تا یک سالگی میکس میدادم،ببین اصلا نگران نباش ،از الان شروع کن ،کم کم بهش غذا دادن ،مثلا برنج و ب ...

پریروز دادم خیلی راحت خورد اما دیروز دادم همون قاشق اول که رفت دهنش صبحونشم اورد بالا 😔اینکه یه بار اینجور یه بار اونجور بیشتر اذیتم میکنه نمییدونم باید چی کنم گیر کردم.یا اول یچیو میخوره قاشقای اخر یهو میپره گلوش همه رو میریزه بخدا دیوونه شدم فقط میدونم خیلی اذیته واسه دندوناش هی دندون قروچه میکنه اب دهشنم اویزونه

پسرم زندگیم ❤
عزیزم بچه وزن گرفتنش مهمتر از بقیه چیزاس، میکس بهش بده، خیلی آروم بهش غذا بده که زده نشه  به م ...

باشه عزیزم اگه فقط از دندونش باشه منم قربونش برم براش میکس میکنم فقط ترسیدم که مشکلی باشه اخه راهمونم بستس دکترش شهر بغلیمونه بیشتر کلافه شدم 

پسرم زندگیم ❤
باشه عزیزم اگه فقط از دندونش باشه منم قربونش برم براش میکس میکنم فقط ترسیدم که مشکلی باشه اخه راهمون ...

درک میکنم گلم

زنده باشه الهی، خداروشکر که خوب میخورده همیشه.

من بچه بدغذا داشتم، حس این چند روز شما رو ، بیشتر از دوسال داشتم تا بالاخره غذا خور شد🥰

فقط صبور باش و باهاش راه بیا، هر روز بچه یه مدله❤

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
درک میکنم گلم زنده باشه الهی، خداروشکر که خوب میخورده همیشه. من بچه بدغذا داشتم، حس این چند روز شم ...

پسرم خیلی کم میخوره اما خوب میخورد منظورم درست خوردن و قشنگ تو دهن  چرخوندنه وگرنه ۳ ماه یه گرمم اضافه نکرد هیچی لب نمیزد لاغرم هست 

پسرم زندگیم ❤
له شده میکس؟؟پسر من قبل اینکه دندون در بیاره برنج خالی جلوش میریختم بازی میکرد دهنشم میذاشت یا غذای ...

عزیزم شما انزلی زندگی می کنید؟

یه دکتر زنان خوب میشناسی بهم بگی؟

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن