2777
2789
عنوان

نمونه برداری از غده لنفاوی گردن

3704 بازدید | 5 پست

خواهش میکنم کمکم کنید نامزدم یک ماه ک سمت راست گردنش متورم شده با علائم گلو درد،اسهال،سرفه..و این ورم روز ب روز بیشتر میشه..دکتر اول مشکوک شد ک بدنش عفونت داره و آنتی بیوتیک داد اما رشد غده متوقف نشد و دکتر مشکوک ب سرطان شده..الان ی هفته س نمونه برداری شده و گفتن جواب ازمایش معلوم نیس کی میاد..تورو خدا کمک کنید من روزی هزار بار میمیرمو زنده میشم..ممکنه سرطان باشه؟؟

کسی تجربه مشابه داره🙏🙏🙏

یکی از دوستای من ۲۱ سالشه یه طرف گردنش متورم شد با علاعم گلو درد و سرفه پیش دکتر رفت کلی هزینه و آزمایش اول دکتر ها سر در نمیاوردن  ولی بعد یه مدت تشخیص دادن که سرطان لنفوم😔بمیرم براش دکتر مستقیم اینو به خودش گفته بود ولی شکر خدا از نوع خوش خیم و دکتر گفته خوب میشی فقط ۶ سال باید تحت درمان باشی و هر وقت از ناحیه گلو گردنت متورم شد فوری با لیزر برش داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای من ۲۱ سالشه یه طرف گردنش متورم شد با علاعم گلو درد و سرفه پیش دکتر رفت کلی هزینه و آزم ...

من تو عقدم ینی قراره زندگیم با بدبختی شرو شه😭😭😭خواهش میکنم برامون دعا کنین🙏🙏

من تو عقدم ینی قراره زندگیم با بدبختی شرو شه😭😭😭خواهش میکنم برامون دعا کنین🙏🙏

نه بدبختی چی این دوست منم حالش خوبه همه کاراشو انجام میده فقط بعضی اوقات یکم صداش گرفته اس😔ان شاء الله مشکل نامزد شما سرطان نیس دعا کن براش