2777
2789
عنوان

وای بچها وای اتیش گرفتم توروقران بیاید یه چیزایی دیدم توگوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 58 پست

با خونسردی ادامه بده ببین اوضاع چطوره حدست درسته یا نه

بعد درکمال ارامش مدرک جمع کن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نفهمیدم چه جوری اخه حس میکنم پوچم حس میکنم توان ندارم

ببین شمارشو بردار

تمام چتاشم شات بگیر 

لیست تماساش و همشو شات بگیر بفرس براخودت ک نزنه همرو بپاکه

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

اگر زندگی ات و‌دوست داری به روی خودت نیار و سعی کن بهش محبت کنی اینقدر که از سرش بیفته مگر اینکه کلا ادم هرزه ایی باشه.البته بازم تضمینی نیست که در اینده نکنه.ولی به روش بیاری حاشا میکنه و بعدم قبح اش میریزه.یا همین الان فکر رفتن باش یا به روش نیار.

هیچی نگووووو فعلا فقط از پیاما شات بگیر نگهدار

شات بگیرم میشه ایینه دقم میمیرم نمیدونی من چه جوری عاشقشم...تازه ترکش داده بودم نامردو چقدر واسش زحمت کشیده بودم این شد دستمزده من واقعا 

خانمامیشه امضامونگاه کنین💛💚

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اگر زندگی ات و‌دوست داری به روی خودت نیار و سعی کن بهش محبت کنی اینقدر که از سرش بیفته مگر اینکه کلا ...

من اصلا ادم قوی ایی نیستم بخوام به روش نیارم...به خدا قسم از نظر خودم چیزی واسش کم نذاشتم محبت کردم به خودش به خانوادش تازه ترکش دادم با اون همه سختی اما....چه جوری به روی خودم نیارم؟من همین حالا بیای فقط حالمو ببینی نمیتونم به روم نیارم اما ازیه طرفم زندگیمو دوس دارم ازشانس بدم مادرمم اینجاست چیکارکنم