وای بچها وای من چیکار کنم بچها توروقران فقط نمک روزخمم نپاشید فقط بگید چیکار کنم بچها من با یه کاربری دیگه اومدم تازه همین الان اینو زدم که شناسایی نشم به قران قسم دنبال چیزی نیستم تا الان که دارم اینو مینویسم هزاربار خودمو زدمو گریه کردم دوباره شروع به نوشتن کردم...بچها دیشب دیدم شوهرم سرش توگوشیه پیام میده سریع گفت یکی از دوستامه خیلی وقته بهش پیام ندادم منم اصلا پیگشر نشدم خوابم برد صبح پاشدم داشت میرفت بیرون یهو رفتم تو واتساپش دیدم اثرانگشت گذاشته حواثش نبود که اثر انگشت منم میتونه گوشیشو باز کنه....دیدم نوشته اسم همو دوستشو که بهم دیشب گفت پیام داده فقط دوسه تا پیامشونو تونستم ببینم وای قربون صدقه هم رفته بودن اونروزم رفت پایین زنگ میزدم اشغال بود اومد گفت با خالمم صحبت میکردم اخه چندروز پیش سر یه مشکلیشون به شوهرمن زنگ زده بودن اما شوهرم میگفت بعدا بهت میگم مشکلشون چی بوده الان راضی نیستن من به کسی بگم...چندروز پیشم اومد تعریف کردکه رفتم کافی شاپ یه قهوه خوردم منم گفتم ایی شیطون باکی ربته بودی وای خاک توسرمن یعنی باهاش بیرونم رفته...بچها شوهرمن ادمیه که الان برم بهش بگم میخواد اون موضوع ول کنه بگه تو چرا اصلا رفتی سر گوشیه من پیامامو خوندی میخواد دست پیش بگیره چیکارکنم بچها من میمیرم من عاشق شوهرمم
تجربه نشان داده آدم ها رو نمی تونی عوض کنی. بهتره عاشق هر کسی نشیم
وای کاش نمیشدم...ببین من تحمل هرکاریو دارم یعنی معتاد شد پابه پاش اومدم خودم بدون اینکه حتی بذارم کسی بفهمه با اینکه تجربه ایی نداشتم ترکش دادم یا اینکه با دوره ی بی پولیش کنار اومدم نمیگم خیلی خانوم بودم هیچی نگفتم غر هایی زدم اما تهش دلم سوخته و گفتم بهش که فقط بهونه گیری کردم و بعدش باتمام وجود به پاش موندم
وای کاش نمیشدم...ببین من تحمل هرکاریو دارم یعنی معتاد شد پابه پاش اومدم خودم بدون اینکه حتی بذارم کس ...
راستش من نمی دونم چرا خانم ها عاشق آدم های اشتباه میشن. من که خودم رو دوست دارم .عاشق آدم غلط نمیشم. نهایتا آدم مجرد می مونه .عاشق کسی باش که آدم باشه .خوشبختی کنه
چه جوری کمکش کنم اخه؟؟باورت میشه دیگه توانی واسم نمونده؟شوهرم مرد خوبی بود مثل چشمام بهش اطمینان داش ...
دختر خوب . ریشه یابی کن . باور کن گاهی حتی از یک افسردگی یا وسواس میاد. با کمک مشاور
اگر مطمئن شدی رابطه ای پیش آمده و اگر حل شد و اگر همسرت واقعا پشیمون شد و اگر تونستی ببخشی که ادامه میدید ...... و امیدوارم که اصلا یک سوتفاهم باشه و تمام
من ۳۴ مجردم .ولی مجرد بمونم هم عاشق هر مردی نمیشم مگه مردی خوشبختم کنه
کسی نمیتونه این قول و اطمینان رو بده . کسی از فردا خبر نداره
آدمی سالم و عاقل و متعهد و متفکر و روشن و فهیم هم میتونه تغییر کنه یا حتی روزی احساسش و عشقش از بین بره. آدم درست رو انتخاب کن ولی این هم تضمین صد درصد نیست