2777
2789
عنوان

وای بچها وای اتیش گرفتم توروقران بیاید یه چیزایی دیدم توگوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 58 پست
تجربه نشان داده آدم ها رو نمی تونی عوض کنی. بهتره عاشق هر کسی نشیم

وای کاش نمیشدم...ببین من تحمل هرکاریو دارم یعنی معتاد شد پابه پاش اومدم خودم بدون اینکه حتی بذارم کسی بفهمه با اینکه تجربه ایی نداشتم ترکش دادم یا اینکه با دوره ی بی پولیش کنار اومدم نمیگم خیلی خانوم بودم هیچی نگفتم غر هایی زدم اما تهش دلم سوخته و گفتم بهش که فقط بهونه گیری کردم و بعدش باتمام وجود به پاش موندم

بجای گم کردن دست و پاهات باید ریشه یابی کنی  عموما از یک استیصال یا دلتنگی یا دلسردی یا اضطراب ...

چه جوری کمکش کنم اخه؟؟باورت میشه دیگه توانی واسم نمونده؟شوهرم مرد خوبی بود مثل چشمام بهش اطمینان داشتم گفتم هرکاری کنه دیگه خیانت نمیکنه چه جوری میشه کمکش کرد اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی داستان براش تعریف کن‌ک فلانیو شنیدم ب زنش خیانت کرده با برعکس

حرفای دل خودتو و غالب داستان ینفر دگ بزن

و اخرش بگو خداروشکر ک ما اینطوری نیسیتیم من عاشقتم

شاید اگ بهش عذاب وجدان بدی دست بکشه

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
وای کاش نمیشدم...ببین من تحمل هرکاریو دارم یعنی معتاد شد پابه پاش اومدم خودم بدون اینکه حتی بذارم کس ...

راستش من نمی دونم چرا خانم ها عاشق آدم های اشتباه میشن. من که خودم رو دوست دارم .عاشق آدم غلط نمیشم. نهایتا آدم مجرد می مونه .عاشق کسی باش که آدم باشه .خوشبختی کنه 

ی داستان براش تعریف کن‌ک فلانیو شنیدم ب زنش خیانت کرده با برعکس حرفای دل خودتو و غالب داستان ینفر د ...

من از الان خیلی خودمو باختم دیگه دستم به هیچی نمیره انگار قفل کردم من اصلا تو این موضوع ادم قوی ایی نیستم

چه جوری کمکش کنم اخه؟؟باورت میشه دیگه توانی واسم نمونده؟شوهرم مرد خوبی بود مثل چشمام بهش اطمینان داش ...

دختر خوب . ریشه یابی کن . باور کن گاهی حتی از یک افسردگی یا وسواس میاد. با کمک مشاور 

اگر مطمئن شدی رابطه ای پیش آمده و اگر حل شد و اگر همسرت واقعا پشیمون شد و اگر تونستی ببخشی که ادامه میدید ...... و امیدوارم که اصلا یک سوتفاهم باشه و تمام 

راستش من نمی دونم چرا خانم ها عاشق آدم های اشتباه میشن. من که خودم رو دوست دارم .عاشق آدم غلط نمیشم. ...

آدم ها ممکنه تغییر کنن. نمیدونی فردا چی پیش میاد 

همین هست که همیشه توصیه میکنم خانم ها باید از نظر روحی و روانی و اجتماعی و اقتصادی تا حد زیادی مستقل باشن 

من ۳۴ مجردم .ولی مجرد بمونم هم عاشق هر مردی نمیشم مگه مردی خوشبختم کنه

کسی نمیتونه این قول و اطمینان رو بده . کسی از فردا خبر نداره 

آدمی سالم و عاقل و متعهد و متفکر و روشن و فهیم هم میتونه تغییر کنه یا حتی روزی احساسش و عشقش از بین بره. آدم درست رو انتخاب کن ولی این هم تضمین صد درصد نیست 

من از الان خیلی خودمو باختم دیگه دستم به هیچی نمیره انگار قفل کردم من اصلا تو این موضوع ادم قوی ایی ...

اگه قوی نباشی زندگیتو میبازی عزیزم صبوری کن

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
اره حرف خیلی خوبی زدی....خب من چیکارباید بکنم الان نباید به روی خودم بیارم اخه من اینجوری نمیتونم به ...

وقتش و پر کن هی براش برنامه بزار بیرون بیرون ...شاید از سرش بیفته