2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا وقتی به خریدسیسمونی فکرمیکنم گریه م میگیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 80 پست
خودتون که کمد دارید ، یه طبقه اش رو‌خالی کنید اختصاص بدید به فرزند عزیزتون  یا از این فویل های ...

قبول دارم

منم همیشه میگم خودش باید انتخاب کنه وسایلشو

آره کمد دارم ولی پره فقط یه طبقه س همونم دیگه جانداره😂

فویل چیه عزیزم؟

شوهر بدهکار...وضع مالی پدر بد...واقعا تواین شرایط میخوای بچه بیاری؟؟؟؟؟ مگه نمیبینی چقد اینجا واسه خرج تغذیه و پوشک بچه شون ناراحتن؟ بیچاره رو تو بدبختی بدنیا لیاری که چی؟؟؟اول یکی دو سال خورد خورد لباس بخر و پول جمع کن بعد.

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم تصمیمم همین بوده تاالان حرف مردم هم اصلابرام مهم نیست فقط شما کمر روگفتید بهش فکرکردما ول ...

ببین توی دیوار بخصوص دیوار شهرهای بزرگ که بزنی یه عالمه تخت و کمدهای نوی نوی هست

دوست من اصلن بچه اش توی اتاقش نرفت بعدا هم که بزرگ شد خواست اونا رو عوض کنه، تخت و کمد نوی نو رو بایه قیمت خیلی کمی فروخت ،همینطور کالسکه و بقیه وسایل بچه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

قبول دارم منم همیشه میگم خودش باید انتخاب کنه وسایلشو آره کمد دارم ولی پره فقط یه طبقه س همونم ...

از این کمدهای پلاستیکی کوچیک ، که سه چهار طبقه هست ، و جاگیر هم نیست و بعدا هم‌میتونید استفاده ی زیادی ازش بکنید 

ماهی صد تومن دویست تومن پس انداز کن برای بچه به شوهرت هم بگو اینا برای خریدای بچه اس

😂😂😂

ماهی صدتومن کلللل پولیه که میده بهم

تازه ماه قبل چهل تومن داد

این ماه هفتاد تومن😑😑

به نظرتون باهاش سرمایه گذاری کنم یا ویلا بخرم؟😂😂😂😂

موندم 

میدونم مامان منم نمیذاره خودمون بخریم ولی من اصلا دلم رضا نیست شما میگید چجوری به شوهرم بفهمونم که ...

عزیزم خودت پولاتو جم کن کم یا زیاد بعد بزار اون مبلغی ک پدرت میخاد بده درحد چیزای صروری تهیه کنید

عزیزم از الان شروع کن پولاتو جمع کن خورد خورد یواشکی برو وسیله بخر بزار خونه ی مادرت این بهترین کار ...

نمیذاره

پس انداز مخفی دارم

ولی نهایت ماهی ده تومن بتونم پس انداز کنم

تنها هم نمیذاره برم بازار

بعلاوه که نمیدونم اصلا چی به چیه وچیا باید خرید😂

شوهر بدهکار...وضع مالی پدر بد...واقعا تواین شرایط میخوای بچه بیاری؟؟؟؟؟ مگه نمیبینی چقد اینجا واسه خ ...

عزیزم من وشوهرم از صفر شروع کردیم وزندگیمونو ساختیم

به این دنیا هم نیومدیم تا خوش بگذرونیم

خداهم روزی رسونه

منم دورتادورم پرررره از بچه

از همه چیز خبر دارم

من دارم میگم شوهرم ماهی شااااید صدتومن بهم بده

ولی از خونه وزندگی هییییچی کم نذاشته

هیچچ وقت نذاشته احساس کمبودی داشته باشم

فقط پول کم بهم میده اونم چون بدهکاره ان ساءالله بعدازعید دستش بازترمیشه

جمعیت کشور توبحران پیریِ

اگه بخوام بشینم به این فکرکنم که پول ندارم

اصلا نباید ازدواج میکردم چون اون موقع یه ریال هم نداشتم برای حرید جهبزیه

شوهرمم بیکاربود موقع ازدواج

خودمون نمیدونم چجوری این خونه ای که توش نشستیم بدون کمک مالی هیچ کس ساخته شد

فقط وفقط خداکمکمون کرد 

بقیه شم خداکمک میکنه

من به خدا و کمک هاش شدیدا اعتقاد دارم

شوهر بدهکار...وضع مالی پدر بد...واقعا تواین شرایط میخوای بچه بیاری؟؟؟؟؟ مگه نمیبینی چقد اینجا واسه خ ...

پدرم وضع مالیش بد نیست درحد زندگی فوق العاده ساده ی خودشونه

گفتم هزینه های بزرگ و سنگین نمیتونن بکنن

از این کمدهای پلاستیکی کوچیک ، که سه چهار طبقه هست ، و جاگیر هم نیست و بعدا هم‌میتونید استفاده ...

ممنون

قبل ازدواجم خودم وسیله هامو توهمینا میذاشتم

خوب شد گفتید همونومیارم تو زیر زمینه

ممنون عزیزان از کمک های فوق العاده تون

ان شاءالله همگی به هرحاجتی دارید برسیدبه زودی

خیلی حالم بهتر شد وقتی به راهنمایی هاتون فکرکردم

ان شاءالله که موثر واقع میشه و خودم وهمسرم سیسمونی رو تهیه میکنیم

خیلی خیلی خیلی ممنون از همهممممه تون

چون اصلا وظیفه ی خودش نمیدونه میشه راهنماییم کنید چجوری بهش بفهمونم که اون باید سیسمونی تهیه کنه نه ...

مجبور نیستی کامل بخری چیزای ضروری بخر من تخت خریدم بچم همش پیش خودم خوابه اصلا ازش استفاده نکرده کالسکه و کریر و قنداق فرنگی اصلا به کار نیومد لباسا سرهمی که خریدم استفاد ه نکردم  شیردوش و استفاده نکردم  من شوهرم گفتم هروقت فامیل منو روش گذاشتی همه چی براش میخرم فامیل تو روشه خودت باید بخری ولی مامانم همه رو خرید رسم سیسمونی نداریم خودش دلش خواست بخره

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...