چرا وقتی بچه فامیل پدری رو یدک میکشه خانواده مادری باید سیسمونی بدن چرا باید جهیزیه ببرن که تا تقی به توقی خورد زنو بفرستن خونه باباشون درصورتی که همه لوازم زندگی رو زن برده چرا جهیزیه میبرید جهیزیه بردید چرا دیگه سیسمونی میبرید چرا اینقد جلو همه چی کوتاه میاید
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم کسی با زور نمیده راجع به جهیزیه درسته به عهده دختر نیست ولی این یه کمکه وقتی پسر باید خونه و عروسی و طلا و ... بگیره خیای تو سختی میافته که وسایل خونه رو هم بخواد بگیره این یه لطفه ولی راجع به سیسمونی باهات موافقم اصلا راضی نبودم پدرم سیسمونی بده ولی داد دبگه دستش درد نکنه
چرا هزینه عقد و عروسی با داماده؟ چرا وظیفشه طلا بخره مهریه بده؟ این خانه از پای بست ...
مرد باید زندگی رو بسازه حتی حیونا هم نرا لونه رو اماده میکنن بعدشم مهریه که خیلی از خانما نمیگیرن مهرم حلال جونم ازاد میکنن خیلیا بچه دار نمیشن بعد مرگ شوهرشون چیز کمی از اموال شوهرشون بهشون میرسه خوانواده مرد میتونه زنو از خونش بندازه بیرون
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...
من ک گفتم هیچکی حق خرید سبسمونی رو نداره😐والا من میخوام بجه بیارم شوهر میخواد پدربشه بعد مادرم سیسمونی بگیره😌😌جهیزه هم درحد توانم میبرم همونجور ک همسر درحد توانش عروسی میکیره،زور ک نیست انواع و اقسام وسایل رو ببرم کم کمش 200ملیون میشه مگه کله خر خوردم من خودم تنهاک نبستم بازم خواهروبرادر دارم پ اونا چی،میگن ازدواج رو ساده بگیریم بعد فقط خودشون عروسی نمیگیرن و انتظاردارن کل جهیزه رو دخترببره😂
ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
البته باید متقابل باشه و طرف دومادم طلا و جواهر و خرید و این چیزا رو انجام نده
در کل به نظر من همه چی مشترک باشه بهتره
بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...